Închide meniul

Xavi, „cucerit” definitiv de un jucător pe care îl are la Barcelona. L-a comparat cu Andres Iniesta: „Cel mai mare talent!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 februarie 2023, 10:14

Reclamă
Xavi, „cucerit definitiv de un jucător pe care îl are la Barcelona. L-a comparat cu Andres Iniesta: „Cel mai mare talent!

Xavi, "cucerit" definitiv de un jucător pe care îl are la Barcelona. L-a comparat cu Andres Iniesta

Xavi este antrenorul Barcelonei / Profimediaimages

Xavi a fost „cucerit” definitiv de un jucător pe care îl are la Barcelona. Antrenorul grupării blaugrana a făcut declaraţii remarcabile după victoria cu Betis, scor 2-1, din La Liga. Pedri este preferatul lui Xavi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 20 de ani, Pedri are o cotă de piaţă de 100 de milioane de euro. Mijlocaşul central a ajutat-o pe Barcelona să fie lider detaşat în campionatul Spaniei. A înscris 5 goluri în cele 19 partide din acest sezon.

Xavi, „cucerit” definitiv de un jucător pe care îl are la Barcelona

Este un jucător de un alt nivel, am văzut foarte puțini ca el. Este talentat, este la nivelul lui Iniesta, dar Andres a avut o continuitate pentru că încă joacă. Andres este cel mai mare talent pe care l-am văzut în fotbalul spaniol, dar Pedri este foarte asemănător cu el. El poate face diferența şi deja o face„, a declarat Xavi la conferinţa de presă, citat de mundodeportivo.com.

Numai patru fotbalişti ai echipei de pe Camp Nou au jucat în fiecare meci din această ediţie de campionat. Gavi este unul dintre ei. Acesta poartă pe spate chiar numărul cu care a scris istorie Xavi.

Sunt puțin nostalgic pentru că nu îl mai pot purta. Totuşi, mă bucur că îl poartă Gavi pentru că este extraordinar. Cred că îl va purta pentru mulţi ani de acum înainte„, a spus antrenorul Barcelonei.

Reclamă
Reclamă 4

Gavi are 18 ani şi a fost eroul Barcelonei din finala Supercupei Spaniei, cu Real Madrid. Puştiul-minune a fost desemnat deja cel mai bun tânăr jucător din lume. Mijlocașul iberic a primit trofeul Kopa 2022, oferit celui mai bun jucător sub 21 de ani.

La 18 ani și 110 zile, Gavi a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Spaniei la Cupa Mondială și al treilea per total în istoria turneului, după Pele (17 ani și 249 de zile în 1958) și Manuel Rosas (18 ani și 93 de zile în 1930).

Barcelona – Betis 2-1

FC Barcelona a învins miercuri, în deplasare, scor 2-1, echipa Betis Sevilla, într-un meci din etapa a 17-a din La Liga.

Reclamă

FC Barcelona s-a impus în penultimul meci al etapei a 17-a prin golurile înscrise în repriza secundă de către Raphinha (min. 65) şi Lewandowski (min. 80). Betis a redus din diferenţă în minutul 85, printr-un autogol al lui Kounde. Lewandowski ocupă primul loc în clasamentul golgeterilor, cu 13 reuşite.

Barcelona conduce în clasamentul din La Liga, cu 50 de puncte, urmată de Real Madrid, cu 42. Jucătorii lui Carlo Ancelotti se pot apropia în cazul în care câştigă derby-ul cu Valencia.

Ce i-a spus Robert Lewandowski lui Gavi chiar înainte de Real Madrid – Barcelona 1-3

S-a aflat ce i-a spus Robert Lewandowski lui Gavi înaintea finalei Supercupei Spaniei. Barcelona a dat recital în Arabia Saudită şi a învins-o categoric pe Real Madrid, scor 3-1.

A fost primul trofeu ridicat de Xavi din postura de antrenor al Barcelonei. Şi Robert Lewandowski a obţinut cel mai important succes după ce a semnat cu gruparea de pe Camp Nou.

Robert Lewandowski a înscris un gol, dar MVP-ul din El Clasico a fost Gavi. Mijlocaşul de 18 ani a marcat o dată şi a oferit două pase decisive!

Este un moment grozav. Este un titlu pe care îl merităm ţinând cont de cum am jucat. Acum trebuie să continuăm să luptăm pentru a câştiga mai multe titluri. Ştim ce calitate avem!

Înainte de meci i-am spus lui Gavi să stea aproape de mine. Ştiam că putem face lucruri măreţe împreună„, a declarat Robert Lewandowsk.

Ar trebuie să se retragă Cristiano Ronaldo de la naţionala Portugaliei?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:53

Anunţul lui Harry Kane, după ce a ieşit accidentat din Anglia – Elveţia! Ce a declarat înainte de semifinala EURO 2024

22:48

VIDEONaţionala Angliei, susţinere uriaşă la Formula 1 şi Wimbledon! Imagini superbe cu Lewis Hamilton şi Novak Djokovic în prim-plan

22:43

Detaliul fabulos remarcat la Jordan Pickford! Ce avea scris pe sticla de apă „eroul” Angliei

22:35

Dinamo a fost învinsă în ultimul amical al verii! „Câinii” au aliniat o echipă cu care ar putea începe şi meciul cu CFR Cluj!

22:30

LIVE TEXTOlanda – Turcia 0-1. Lovitură de teatru pentru naţionala care a eliminat România de la EURO 2024! Turcii au deschis scorul

22:09

Gareth Southgate a dus Anglia în semifinalele EURO 2024, dar fanii îl fac praf! Reacţii vehemente după meciul cu Elveţia

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și