Închide meniul

PSG şi Bayern, victorii fără emoţii! Barcelona, succes la limită cu Betis! Ionuţ Radu, titular în înfrângerea lui Auxerre cu Monaco! Rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 februarie 2023, 23:50

PSG şi Bayern, victorii fără emoţii! Barcelona, succes la limită cu Betis! Ionuţ Radu, titular în înfrângerea lui Auxerre cu Monaco! Rezultatele zilei, AICI

Robert Lewandowski, despre cel mai frumos moment la Barcelona şi despre Xavi

Robert Lewandowski, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

PSG, Bayern şi Barcelona s-au impus în duelurile de miercuri, în timp ce Ionuţ Radu a fost titular în înfrângerea suferită de Auxerre pe terenul lui Monaco. Toate rezultatele zilei sunt pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona şi-a mărit avansul în fruntea campionatului din Spania. Catalanii au opt puncte în plus faţă de rivalii de la Real Madrid, dar „galacticii” au un joc în minus. Totodată, Bayern a obţinut prima victorie din acest an, şi şi-a asigurat biletele pentru sferturile Cupei Germaniei.

LIV BLOG | Ionuţ Radu, titular în Monaco – Auxerre. Barcelona, Bayern şi PSG, victorii fără emoţii

Update 23:54: Final! Montpellier – PSG 1-3! Parizienii se impun fără emoţii în duelul cu Montpellier, şi acumulează 51 de puncte în fruntea campionatului Franţei!

Update 23:52: Final! Betis – Barcelona 1-2! Trupa lui Xavi îşi măreşte avantajul faţă de rivalii de la Real Madrid, în fruntea campionatului!

Update 23:51/ Min. 90+3: Gol PSG! Zaire-Emery duce scorul la 3-1 pentru campioana Franţei!

Reclamă

Update 23:42/ Min. 86: Betis – Barcelona 1-2! Jules Kounde a comis-o pe final de joc, şi a „reuşit” un autogol, prin care le readuce speranţa celor de la Betis!

Update 23:38/ Final! Mainz – Bayern 0-4! Bavarezii au obţinut prima victorie din acest an. Campioana Bundesligii s-a distrat cu Mainz, Joao Cancelo fiind titular la debut!

Update 23:37/ Min. 80: GOL Barcelona! Robert Lewandowski îşi trece şi el numele pe tabelă, după ce a marcat printr-un şut din interiorul careului!

Reclamă 4 / 0/3

Update 23:32/ Min. 72: Gol PSG! Lionel Messi face 2-0, după o fază frumoasă contstruită de campioana Franţei!

Update 23.26 / Min 68. Gol Auxerre! Echipa lui Ionuț Radu reduce din diferență în meciul cu Monaco, prin Abline. Gazdele conduc cu 2-1.

Update 23.25/ Min 83. Gol Bayern! Alphonso Davies marchează și duce scorul la 4-0, în meciul cu Mainz.

Update 23.21/ Min 65. Betis – Barcelona 0-1! GOOOL Barcelona! Raphinha a deschis scorul cu o reluare din fața porții. Balde a centrat perfect în careul lui Betis.

Update 22:33/ Min. 30: Gol Monaco! Ben Seghir îl învinge pe Ionuț Radu și majorează avantajul echipei sale!

Update 22:31/ Min. 44: Gol Bayern! Sane majorează avantajul pentru campioana Germaniei!

Update 22:15/ Min. 30: Gol Bayern! Musiala a majoat diferenţa pentru bavarezi, care se apropie de prima victorie din acest an!

Reclamă

Update 22:12/ Min.11: Gol Monaco! Ionuţ Radu a încasat gol repede în meci, după ce Ben Yedder a deschis scorul!

Update 22:01: GOL Bayern! Campioana Bundesligii a deschis scorul în partida cu Mainz, graţie reuşite lui Chupo-Moting!

Update 22:00: Încep partidele Betis – Barcelona, Montpellier – PSG şi Monaco – Auxerre!

Update 21:45: Începe meciul dintre Mainz şi Bayern!

Ianis Hagi a revenit pe teren, la mai bine de un an după accidentarea gravă suferită. Fiul „Regelui” a fost introdus pe teren în minutul 72 al partidei dintre Rangers şi St. Johnstone. Cu toate acestea, el nu va fi prezent la partida din această seară, de pe terenul celor de la Hearts.

Ionuţ Radu s-a transferat în aceată iarbă la Auxerre, de la Cremonese, iar în primul meci la noua sa echipă a fost titular. Portarul român ar putea fi din nou introdus în primul 11, în partida contra celor de la Monaco.

Barcelona va evolua astăzi pe terenul lui Betis. Catalanii luptă pentru a-şi menţine avantajul în fruntea campionatului din Spania, fiind în acest moment la 5 puncte distanţă de rivalii de la Real Madrid.

Manchester United luptă pentru a se califica în finala Cupei Ligii Angliei. Trupa lui Erik ten Hag îşi va disputa returul cu Nottingham, după ce în tur s-a impus cu scorul de 3-0.

Meciurile zilei:

Ianis Hagi a rupt tăcerea despre viitorul său: „Am toată cariera în față!”

Ianis Hagi a rupt tăcerea despre viitorul său. Mijlocașul de 24 de ani a revenit pe teren, la Rangers, după o accidentare gravă care l-a ținut departe de teren timp de un an.

Fiul lui Gică Hagi s-a arătat complet impresionat de reacția fanilor scoțieni și a vorbit despre viitorul său.

Ianis Hagi spune că își dorește să continue la Rangers, cu care a semnat recent un nou contract. De asemenea, tânărul mijlocaș a lămurit zvonurile legate de un posibil transfer la Galatasaray, echipa pentru care Gică Hagi a scris istorie.

„Am fost în al nouălea cer, suportertii au fost incredibili. Am avut pielea de găină timp de un minut. Am toată cariera în față, am 24 de ani. Sper să mai joc încă 15 ani, cel puțin”,

Eu sunt super fericit aici, doar ce am semnat un nou contract. Galatasaray este echipa pe care am susținut-o de când m-am născut, e o echipă pe care o voi avea mereu în inimă, momentan ca fan”, a spus Ianis Hagi, pentru sport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și