Închide meniul

Xavi, prima reacţie după Barcelona – Real Madrid 2-1: „Am fost mai buni!”. Catalanii au câştigat în prelungiri El Clasico şi pregătesc sărbătoarea de titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 martie 2023, 0:23

Xavi, prima reacţie după Barcelona – Real Madrid 2-1: „Am fost mai buni!. Catalanii au câştigat în prelungiri El Clasico şi pregătesc sărbătoarea de titlu

Xavi, prima reacţie după Barcelona - Real Madrid 2-1

Xavi l-a învins pe Carlo Ancelotti în El Clasico / Profimediaimages

Xavi a avut prima reacţie după Barcelona – Real Madrid, scor 2-1, din etapa a 26-a din La Liga. Catalanii au făcut un pas uriaş în lupta pentru titlu după ce şi-au învins, în prelungiri, marea rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franck Kessie a declanşat nebunia pe Camp Nou, cu golul marcat în minutul 92. Din 2017, de la o reuşită a lui Lionel Messi, nu mai obţinuse Barcelona atât de târziu o victorie în El Clasico.

Xavi, prima reacţie după Barcelona – Real Madrid 2-1

Am dominat, am generat mai multe ocazii. Plec mulțumit! Este o victorie foarte importantă pentru noi. Cred că am fost mai buni.

Consider că am avut mai mult control asupra jocului. Ei au știut să iasă din presiunea noastră. Golul l-am primit, nepermis, dintr-o aşezare greşită a noastră. Cred că am fost superiori, per total.

Am avut dubii până în ultimul moment între Sergi și Franck. Până la urmă a ieșit foarte bine pentru că amândoi au marcat„, a declarat Xavi la finalul meciului.

Reclamă

Ter Stegen a primit, în El Clasico, primul gol stagional, din acţiune, pe Camp Nou. Portarul catalanilor a fost învins chiar de Ronald Araujo, care a deviat în propria poartă centrarea lui Vincius. Goalkeeperul de 30 de ani mai încasase un singur gol acasă, de la Joselu, din penalty.

Înainte de El Clasico, Ter Stegen reuşise scape fără gol primit în 19 dintre cele 25 de meciuri ale acestui sezon din La Liga. Catalanii pot spulbera un record incredibil: cele mai puţine goluri primite într-o ediţie de campionat. Jucătorii lui Xavi au încasat 9 până acum, iar recordul este de 18 goluri primite.

Barcelona a avut o revenire spectaculoasă. Sergi Roberto a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză. În minutul 45, l-a învins pe Courtois cu un şut plasat.

Reclamă 4 / 0/3

Sergi Roberto, desemnat cel mai bun jucător din El Clasico

Nu poţi spune asta niciodată (n.r. că s-a încheiat lupta la titlu). Au mai rămas multe meciuri şi nu o poţi da niciodată pe Real Madrid ‘moartă’. 12 puncte este o distanţă complicat de recuperat, dar depinde de noi, ceea ce este bine. Suntem fericiţi pentru victorie.

Sunt foarte fericit să contui la clubul vieţii mele. Am jucat doar pentru acest club. Îi mulţumesc lui Xavi, consiliului şi preşedintelui. Este modul meu de a-mi întoarce dragostea. Acum ne putem odihni în această pauză competiţională„, a declarat Sergi Roberto, potrivit marca.com.

Catalanii au trăit periculos. Asensio a marcat pe final, dar golul său nu a fost validat după intervenţia arbitrajului video. A fost primul gol anulat, într-un El Clasico, cu ajutorul sistemului VAR.

Franck Kessie a ridicat publicul de pe Camp Nou în picioare în minutul 90+2. A marcat şi i-a adus Barcelonei a treia victorie consecutivă în faţa Realului, în toate competiţiile.

Trupa lui Xavi a făcut un pas uriaş în lupta pentru titlu. Cu 12 etape înainte de final, Barcelona are 12 puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Real Madrid.

Pep Guardiola, în tribună la Barcelona – Real Madrid

Pep Guardiola a fost surprins în tribună la derby-ul Barcelona – Real Madrid, din etapa a 26-a din La Liga. Managerul lui Manchester City a venit să vadă de pe Camp Nou episodul cu numărul 253 din El Clasico.

Reclamă

Fostul antrenor al Barcelonei s-a întors pe stadionul unde a obţinut rezultate remarcabile. Guardiola s-a întâlnit la tribuna oficială cu văduva lui Johan Cruyff. A îmbrăţişat-o şi a purtat o discuţie cu ea.

Imaginile au fost puse şi pe tabela oficială de pe Camp Nou. Fanii grupării blaugrana au reacţionat imediat. Toţi suporterii Barcelonei l-au ovaţionat pe fostul jucător şi antrenor al liderului din Spania.

Guardiola şi-a început la Barcelona atât cariera de jucător, cât şi cea de antrenor. Din postura de mijlocaş al catalanilor a cucerit şase titluri şi ediţia din 1992 a Cupei Campionilor Europeni.

După, a cucerit trei titluri cu Barcelona şi ca tehnician (2009, 2010, 2011). A adus pe Camp Nou şi două trofee ale UEFA Champions League, cele din 2009 şi 2011.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și