Închide meniul

Pep Guardiola, în tribună la Barcelona – Real Madrid. Cum au reacţionat fanii de pe Camp Nou. Moment emoţionant cu Guardiola şi văduva lui Johan Cruyff

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2023, 22:29

Pep Guardiola, în tribună la Barcelona – Real Madrid. Cum au reacţionat fanii de pe Camp Nou. Moment emoţionant cu Guardiola şi văduva lui Johan Cruyff

Pep Guardiola, în tribună la Barcelona - Real Madrid

Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimediaimages

Pep Guardiola a fost surprins în tribună la derby-ul Barcelona – Real Madrid, din etapa a 26-a din La Liga. Managerul lui Manchester City a venit să vadă de pe Camp Nou episodul cu numărul 253 din El Clasico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul antrenor al Barcelonei s-a întors pe stadionul unde a obţinut rezultate remarcabile. Guardiola s-a întâlnit la tribuna oficială cu văduva lui Johan Cruyff. A îmbrăţişat-o şi a purtat o discuţie cu ea.

Pep Guardiola, în tribună la Barcelona – Real Madrid

Imaginile au fost puse şi pe tabela oficială de pe Camp Nou. Fanii grupării blaugrana au reacţionat imediat. Toţi suporterii Barcelonei l-au ovaţionat pe fostul jucător şi antrenor al liderului din Spania.

Reclamă

Guardiola şi-a început la Barcelona atât cariera de jucător, cât şi cea de antrenor. Din postura de mijlocaş al catalanilor a cucerit şase titluri şi ediţia din 1992 a Cupei Campionilor Europeni.

După, a cucerit trei titluri cu Barcelona şi ca tehnician (2009, 2010, 2011). A adus pe Camp Nou şi două trofee ale UEFA Champions League, cele din 2009 şi 2011.

„Te întorci la Barcelona?”. Răspunsul dat de Pep Guardiola

La finalul anului trecut, Pep Guardiola a făcut anunțul pe care mulți fani îl așteptau de multă vreme. Tehnicianul de 51 de ani, aflat în prezent pe banca lui Manchester City, a fost întrebat dacă se gândește să revină la cârma echipei sale de suflet, Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Guardiola se simte excelent în Anglia, unde a cucerit 4 titluri de campion cu Manchester City, în ultimii 5 ani. Spaniolul și-a prelungit contractul cu „cetățenii” până în 2025. Totuși, ibericul lasă ușa deschisă pentru o posibilă revenire pe Camp Nou, după despărțirea de City.

Antrenorul spaniol spune că, dacă va apărea contextul potrivit, nu va sta pe gânduri și va da curs unei noi aventuri pe banca Barcei. Până atunci, Pep Guardiola rămâne unul dintre principalii susținători ai lui Xavi, actualul antrenor al catalanilor.

Nimic nu se compară cu Barcelona! Dacă va fi nevoie să revin, o voi face, însă am plecat, iar echipa continuă să câștige. Dacă va trebui să ne întâlnim din nou, o voi face, însă nu vreau să forțez nimic.

Cred că Barcelona se descurcă foarte bine, în ciuda dezamăgirii din Champions League. Dar dacă luăm meci cu meci, la Munchen meritau să câștige, apoi a fost acel penalty din meciul cu Inter. Mă doare că nu au reușit și ei să se califice, însă, în același timp, sunt norocos că nu voi da de ei”, a declarat Pep Guardiola, potrivit Marca.

Recomandări
  • Pep Guardiola a urmărit El Clasico de pe Camp Nou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și