Închide meniul

Xavi, prima reacţie după Real Madrid – Barcelona 0-1: „Catalanilor le place foarte mult să învingă Realul”. Ce a spus despre debutul lui Robert Lewandowski în El Clasico

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2022, 10:01

Xavi, prima reacţie după Real Madrid – Barcelona 0-1: „Catalanilor le place foarte mult să învingă Realul. Ce a spus despre debutul lui Robert Lewandowski în El Clasico

Xavi, prima reacţie după Real Madrid - Barcelona 0-1

Xavi şi Robert Lewandowski, în El Clasico / Profimediaimages

Xavi a oferit prima reacţie după Rea Madrid – Barcelona, scor 0-1, într-un amical disputat în faţa a 65.000 de oameni la Las Vegas. Catalanii au câştigat cu ajutorul golului de senzaţie marcat de nou-venitul Raphinha.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul grupării blaugrana anunţă că nu îl interesează foarte mult rezultatele din meciurile amicale, dar că e încântat că le-a adus fanilor o victorie în El Clasico. Le-a transmis că principalul său obiectiv este acela de a aduce trofee pe Camp Nou.

Xavi, prima reacţie după Real Madrid – Barcelona 0-1

În general, suntem fericiți. Am dat un sentiment bun, ceea ce este important în acest moment. Cel mai puțin important lucru este victoria, dar catalanilor le place foarte mult să învingă Realul. A fost excelentă prima repriza, dar a doua nu prea bună. Ne pregătim pentru noul sezon, ne antrenăm bine și am văzut o Barcelona bună astăzi.

Trebuie să fim mai constanţi. Cred că am fost mai buni decât Madridul și am jucat un fotbal bun. Sunt destul de fericit, dincolo de rezultat. Ne-a plăcut terenul și am jucat bine. Scopul principal este de a câștiga titluri. Este semnificativ pentru noi.

Reclamă

Am sentimente bune, dar este prea devreme. Văd echipa foarte bine și cu multă competiție. Mesajul este pozitiv, dar este prea devreme„, a declarat Xavi, potrivit marca.com.

Robert Lewandowski a jucat pentru prima oară în tricoul Barcelonei. Atacantul polonez a fost felicitat de Xavi, chiar dacă nu a marcat.

L-am văzut foarte bine. Este un star mondial. A marcat goluri de-a lungul carierei și va continua să facă asta. Subliniez modestia cu care a ajuns la echipă. Toți acești jucători noi generează competiție și ne fac pe toţi mai buni. Chiar şi pe mine, ca antrenor„, a precizat antrenorul Barcelonei.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid – Barcelona 0-1. Raphinha a reuşit un GOLAZO

Raphinha a înscris un gol de poveste în Real Madrid – Barcelona, scor 0-1. Brazilianul transferat în această vară de catalani a reuşit o execuţie fabuloasă la primul său El Clasico şi a contribuit la victoria grupării blaugrana.

Robert Lewandowski a fost titular împotriva Realului şi a pus presiune pe defensiva campioanei Europei alături de Raphinha şi Ansu Fati. Militao a gafat în minutul 26, când a degajat greşit, iar mingea a ajuns la jucătorul transferat de catalani de la Leeds cu 58 de milioane de euro.

Sud-americanul nu a stat pe gânduri şi reuşit o execuţie fabuloasă, la care Courtois nu a avut nicio şansă. Raphinha a ajuns la 2 goluri şi 2 pase decisive în numai 2 apariţii în tricoul Barcelonei.

Robert Lewandowski, avertisment pentru rivalele Barcelonei: „Vreau să facem istorie!”

Robert Lewandowski a transmis un mesaj războinic pentru rivalele Barcelonei. Noul star al catalanilor vrea să scrie istorie în tricoul blaugrana.

Robert Lewandowski s-a transferat la Barcelona de la Bayern în căutarea unei noi provocări. Polonezul e cea mai importantă achiziție a echipei lui Xavi. Cu el în teren, catanii visează din nou departe.

Sunt foarte fericit să fiu aici. Am văzut victoria cu Inter Miami și cred că există mult potențial. Avem mult de lucru. Sunt gata să fac parte din acest club cu o istorie grozavă, să facem și mai multă istorie și să câștigăm titluri. Pentru atacanții ca mine obiectivul este să fiu întotdeauna pregătit să marchez goluri”, a spus Robert Lewandowski, la prezentarea oficială la Barcelona.

Reclamă
Recomandări
  • Real Madrid – Barcelona 0-1
  • Xavi l-a titularizat pe Robert Lewandowski

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:55 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-2. Acerbi și Thuram au marcat în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 22:53 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:45 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 2-3, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri în prima repriză! 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! Vezi toate știrile
Citește și