Închide meniul

Xavi se teme de Real Madrid, chiar dacă Barcelona s-a distanțat la 8 puncte în fruntea campionatului: „Nu trebuie să lăsăm garda jos!”

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2023, 12:35

Xavi se teme de Real Madrid, chiar dacă Barcelona s-a distanțat la 8 puncte în fruntea campionatului: Nu trebuie să lăsăm garda jos!”

Xavi a răbufnit înainte de Barcelona - Valencia

Xavi, în timpul unui interviu/ Profimedia

  • Xavi, anunț despre lupta la titlu
  • Ce spune despre rivala Real Madrid

Xavi a făcut un anunț despre lupta la titlu din Spania, după ce Barcelona s-a distanțat la opt puncte de rivala Real Madrid. Managerul catalanilor susține că „galacticii” încă pot cuceri campionatul, deoarece mai sunt multe meciuri de disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona și-a consolidat poziția de lider din La Liga, după victoria din ultima etapă cu Sevilla. Trupa blaugrana s-a distrat și i-a învins pe andaluzi cu scorul de 3-0, în timp ce trupa lui Carlo Ancelotti a cedat surprinzător pe terenul celor de la Mallorca.

Xavi, anunț despre lupta la titlu după ce Barcelona s-a distanțat la opt puncte de Real Madrid

Xavi s-a declarat bucuros de jocul echipei sale, și de parcursul până în prezent din campionat. Catalanul a mărturisit că se teme de Real Madrid, fiind convins că trupa lui Carlo Ancelotti se va redresa după înfrângerea-șoc de la Mallorca.

Reclamă

Totodată, antrenorul trupei blaugrana își îndeamnă jucătorii să nu lase garda jos și susține că fiecare meci va fi unul extrem de greu, ca un „război”.

„Ne uităm la diferența de puncte, la momentul în care suntem, la încrederea pe care o avem, și rezultatele bune. Sunt multe meciuri din care am ieșit neînvinși. Am făcut un meci bun per total (n.r. cel cu Sevilla). Jucătorii muncesc enorm. Acum avem 8 puncte peste Real Madrid.

Reclamă

Dar Real Madrid încă poate câștiga. Trebuie să vină și aici (n.r. pentru El Clasico de pe Camp Nou). Nu putem să ne lăsăm garda jos. Mergem duminică pe terenul unde Real Madrid a pierdut, la Villarreal. Acum în fiecare meci ei joacă foarte bine. Fiecare meci va fi ca un război, mai sunt 18 rămase și nu s-a terminat deloc”, a declarat Xavi, în conferința de presă de la finalul partidei cu Sevilla, citat de marca.com.

Carlo Ancelotti nu renunţă la titlu, după Mallorca – Real Madrid 1-0

Carlo Ancelotti a vorbit despre şansele la titlu ale lui Real Madrid, după înfrângerea cu Mallorca. Managerul italian susţine că mai sunt multe meciuri de jucat în campionat, iar echipa sa se va lupta pentru victorie în fiecare partidă rămasă.

„Fiecare meci pe care îl jucăm este foarte important. Acum trebuie să ne concentrăm pe Campionatul Mondial al Cluburilor, pe care vrem să îl câştigăm, şi după vom lupta în campionat până la final. Nu este nimic terminat încă, sunt multe meciuri rămasede disputat. În fiecare meci ni se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat în partida cu Mallorca”, a declarat Carlo Ancelotti, pentru as.com.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Carlo Ancelotti a vorbit şi despre înfrângerea suferită cu Mallorca. Managerul campioanei Spaniei susţine că diferenţa s-a făcut la micile detalii, iar în privinţa executantului de la 11 metri, susţine că el a fost acela care l-a ales pe Marco Asensio.

„Este o înfrângere care doare mult, dar ne aşteptam la un astfel de meci. Ne-am pregătit din plin pentur un meci greu, cu multe faulturi şi întreruperi. Micile detalii au decis meciul. Am fost foarte afectaţi de faptul că am încasat un gol repede şi am ratat un penalty. Meciul, ca idee, nu a fost rău, în opinia mea, dar au fost multe întreruperi. Ne gândim cu entuziasm la Campionatul Mondial al Cluburilor acum.

(N.r. L-aţi ales pe Marco Asensio pentru a executa penalty?) Eu l-am ales. Primul executant este Karim Benzema, al doilea Luka Modric, şi după poate fi altul: Kroos, Asensio, Rodrygo… Este ales de mine”, a mai spus Carlo Ancelotti, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat