Închide meniul

Bogdan Stelea, dezvăluiri savuroase despre bătaia cu Ionel Ganea: „Era un animal! Ne-am luat în gură! Mi-a dat mai bine!”

Reclamă

Publicat: 25 septembrie 2022, 22:54

Bogdan Stelea, dezvăluiri savuroase despre bătaia cu Ionel Ganea: „Era un animal! Ne-am luat în gură! Mi-a dat mai bine!

Bogdan Stelea, dezvăluiri savuroase despre bătaia cu Ionel Ganea

Bogdan Stelea şi Ionel Ganea au fost colegi la echipa naţională | Hepta

Bogdan Stelea, dezvăluiri savuroase despre bătaia cu Ionel Ganea. Se întâmpla pe vremea când cei doi se aflau la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Stelea şi Ionel Ganea s-au întâlnit la echipa naţională între 1999 şi 2005. La un antrenament, lucrurile dintre cei doi au degenerat şi s-a lăsat cu o bătaie în toată regula.

Bogdan Stelea, dezvăluiri savuroase despre bătaia cu Ionel Ganea

„Eram la antrenament şi aveam exerciţii de începeai 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, şi pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât.

La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un animal, nu a simţit mare lucru. Şi de acolo ne-am luat cu gura şi eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat.  El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins calumea când am dat, că primul care a dat am fost eu.

Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine. La vestiar nu mai era nimic”, a povestit Bogdan Stelea la orangesport.ro.

Reclamă

Florin Prunea a vorbit şi el despre bătaia dintre Stelea şi Ganea

Florin Prunea a dezvăluit cum l-a bătut Ionel Ganea pe Bogdan Stelea. Episodul s-a petrecut chiar la un antrenament pe vremea când selecţioner era Ladislau Boloni.

Eram în cantonament, la finalizare cu Stelică. Ganea nu se uita, din 2 metri dădea gol, ți-o dădea prin ochi. I-a dat o odată, de două ori, iar Stelică i-a zis: «Dă, bă, mai ușor!»

«Ce vrei, mă, ce să dau mai ușor?», a răspuns Ganea. A pornit Stelică spre el, dar Găniță nu a mai așteptat: BANG, direct! Loți întreba: «Ce e acolo, ce s-a întâmplat?» «Șucăr Ganezu cu Stelică», am răspuns. «Și care e pe jos, care a dat mai tare?». 

Reclamă 4 / 0/3

Stelică și-a revenit după două minute, dădeau ăștia cu apă pe el. Ganezu a fugit direct în cameră, Stelică după el: «Unde e?, că-l omor!» Găniță i-a zis din cameră: «Fratele meu, nu am vrut! Am dat de frică, iartă-mă!». El nu făcea diferența între antrenamente și joc, era pe drumul lui”, a dezvăluit Florin Prunea la sport.ro.

Ionel Ganea a câştigat trei trofee alături de Rapid: campionatul (1999), Supercupa României (1999) şi Cupa României (2007). La echipa naţională a adunat 45 de selecţii şi 19 goluri.

Ionel Ganea şi Bogdan Stelea au participat la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu a fost prilejul ca mai multe vedete ale fotbalului mondial să se adune în România, la Cluj. Luca Toni, Claude Makelele si David Trezeguet au ridicat publicul în picioare.

România a fost condusă cu 2-1 de selecționata World Stars. Jimmy Floyd Hasselbaink a marcat de două ori pentru oaspeți, în timp ce reușita noastră a fost semnată de Adrian Mutu, din pasa nimeni altuia decât Gică Hagi. S-a terminat 3-3. Ganea a reuşit o dublă de senzaţie şi a luat meciul ca fiind unul oficial.

Recomandări
  • Bogdan Stelea, dezvăluiri savuroase despre bătaia cu Ionel Ganea
  • Cei doi au fost colegi la naţionala României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și