Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit motivele pentru care a plecat de la Universitatea Craiova. Ce a spus şi de FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2022, 15:25

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit motivele pentru care a plecat de la Universitatea Craiova. Ce a spus şi de FCSB

Cine e bărbatul care l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf, după divorţ

Laurenţiu Reghecampf divorţează şi de Anamaria Prodan/ Hepta

Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat oficial, într-o conferinţă de presă, la Neftchi Baku. Fostul antrenor al Universităţii Craiova a dezvăluit motivele pentru care a pus punct colaborării cu „oltenii”, patronaţi de Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf nu a rămas mult timp fără angajament, după despărţirea de Universitatea Craiova. Marţi a fost anunţat oficial la Neftchi Baku, formaţie ce s-a clasat pe locul secund în Azerbaidjan sezonul trecut.

Laurenţiu Reghecampf, prezentat oficial la Neftchi Baku! Ce a declarat despre ruptura dintre el şi Mihai Rotaru

Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă pentru noua sa echipă, Neftchi Baku. Antrenorul român a ţinut să precizeze care au fost motivele pentru care nu a continuat pe banca Universităţii Craiova.

„M-am întors în România şi am antrenat Universitatea Craiova. Am avut ca obiectiv să calific echipa în Conference League, în primul an de contract. În al doilea, am avut ca obiectiv titlul. După o conversaţie cu patronul, am decis să-mi închei contractul, pentru că nu vedeam niciun viitor şi niciun sprijin pentru a câştiga campionatul în sezonul care urmează să înceapă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în conferinţa de prezentare la Neftchi Baku.

Totodată, Laurenţiu Reghecampf a menţionat şi perioada petrecută alături de Gigi Becali, la FCSB. Reghe a antrenat-o pe FCSB în două mandate, între 2012 – 2014, şi între 2015-2017.

Reclamă

„Am avut ani fantastici la FCSB. Am fost primul antrenor care a calificat echipa în grupele Champions League, în noul format. Sunt primul antrenor care a trecut de grupele Europa League, cu aceeaşi echipă, FCSB. Am învins Ajax în runda următoare”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf şi-a setat obiectivele pentru noul sezon, alături de Neftchi Baku

Neftchi Baku va evolua în preliminariile Conference League, după ce s-a clasat pe locul secund în sezonul trecut. Laurenţiu Reghecampf va avea ca obiectiv câştigarea titlului, şi calificarea echipei în competiţiile europene.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au facut posibilă venirea mea aici. Vom începe pregătirile. Sper ca toţi din staff să ducă echipa la nivelul dorit. Este o lupta mare, vream să calificam echipa în Coference League, şi în acelaşi timp vrem să ne luptăm pentru campionat. Ştim că nu va fi uşor”, a mărturisit Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

În Conference League, Neftchi Baku se va duela cu Aris Limassol, în turul 2 de calificări. Primul meci va avea loc pe 21 iulie, urmând ca returul să se joace o săptămână mai târziu, în Azerbaidjan

Marea rivală din campionat al lui Neftchi Baku este Qarabag, echipă în dauna căreia a pierdut titlul în sezonul trecut.

Laurenţiu Reghecampf, salariu uriaş la Baku

Conform prosport.ro, Laurențiu Reghecampf va încasa un salariu anual de 480.000 de euro pe sezon la Neftchi Baku. Antrenorul va primi un bonus consistent dacă califică echipa în grupele Conference League.

„Niciodată nu vorbesc despre contractul meu. Cred că mă priveşte doar pe mine şi clubul. Nu mă veţi auzi vorbind despre bani. Contractul este confidenţial”, a mai spus Reghe.

Nouă titluri și șapte cupe ale Azerbaidjanului este palmaresul lui Neftchi Baku. Stadionul echipei, Bakcell Arena, are o capacitate de 11.00 de locuri. Cel mai valoros jucător din lot este mijlocașul Emin Mahmudov, 30 de ani, cotat la 1,2 milioane de euro.

De-a lungul carierei, Reghecampf a mai antrenat la Gloria Bistrița, FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli și Universitatea Craiova.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și