Închide meniul

„20 de milioane de euro?” Reacţia lui Elias Charalambous când a aflat cum vrea Andrei Gheorghiţă să se protejeze de furia lui Becali

Publicat: 5 februarie 2025, 14:17

Reclamă
„20 de milioane de euro? Reacţia lui Elias Charalambous când a aflat cum vrea Andrei Gheorghiţă să se protejeze de furia lui Becali

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AS.ro

Elias Charalambous a susţinut o conferinţă de presă înainte meciului Petrolul – FCSB, din etapa a 25-a a Ligii 1. Antrenorul campioanei României a aflat de la jurnalişti de clauza pentru care a insistat Andrei Gheorghiţă pentru a semna cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost cel care a anunţat că transferul atacantului de la Poli Iaşi a intrat în impas. Totul după ce Gheorghiţă şi-a dorit să fie introdusă o clauză incredibilă în contract. „Vrea 20 de milioane clauză dacă îl dau afară„, a dezvăluit latifundiarul din Pipera.

Elias Charalambous, reacţie după ce a aflat ce clauză cere Andrei Gheorghiţă în contractul cu FCSB

Antrenorul roş-albaştrilor a vorbit succint despre situaţia transferurilor lui Andrei Gheorghiţă şi Elvir Koljic. Aşteaptă să se oficializeze mutările.

Nu am nicio informaţie, încă, despre venirea vreunui jucător la FCSB. (Îl aşteptaţi pe Koljic?) Când avem ceva oficial, veţi fi informaţi de club. Până acum, eu nu am primit nicio informaţie oficială despre vreun jucător care să vină la antrenament.

(Este Elvir Koljic cea mai bună opţiune pentru FCSB în acest moment?) Sunt zvonuri despre mulţi jucători. Din moment ce clubul nu a anunţat nimic… vom vedea. Până acum nu este nimic oficial.

Reclamă
Reclamă

(Andrei Gheorghiţă a cerut o clauză de 20 de milioane de euro pentru a nu fi dat afară de patron) Milioane? Nu ştiu despre asta. Sunt lucruri pe care patronul le ştie mai bine. Eu nu ştiu despre contractele jucătorilor. Nu vreau să fiu implicat în aşa ceva. Sunt informaţii pe care le aflu de la voi, chiar nu ştiu ce contracte au jucătorii.

Eu nu vreau să vorbesc despre jucători care nu au semnat cu FCSB. În acest moment, niciunul dintre cei doi nu au semnat cu noi„, a declarat Elias Charalambous.

Gigi Becali, anunţ şoc! Andrei Gheorghiţă i-a impus o clauză de 20 de milioane de euro. A picat transferul la FCSB

Reclamă

Gigi Becali a făcut un anunţ şoc. Transferul lui Andrei Gheorghiţă la FCSB a picat din cauza unui motiv incredibil. De vină ar fi impresarul atacantului de la Poli Iaşi, care şi-a dorit să fie inclusă o clauză total neaşteptată.

Andrei Gheorghiţă şi-ar fi dorit să primească 20 de milioane de euro în cazul în care ar fi fost dat afară de la echipă de Gigi Becali. Îşi mai dorea şi 500 de euro pentru fiecare gol marcat în tricoul roş-albastru.

Gigi Becali, anunţ şoc! Transferul lui Andrei Gheorghiţă la FCSB a picat

Gigi Becali a făcut un anunţ şoc. Transferul lui Andrei Gheorghiţă la FCSB a picat din cauza unui motiv incredibil. De vină ar fi impresarul atacantului de la Poli Iaşi, care şi-a dorit să fie inclusă o clauză total neaşteptată.

Andrei Gheorghiţă şi-ar fi dorit să primească 20 de milioane de euro în cazul în care ar fi fost dat afară de la echipă de Gigi Becali. Îşi mai dorea şi 500 de euro pentru fiecare gol marcat în tricoul roş-albastru.

Impresarul lui Gheorghiţă nu îl lasă. Vrea 20 de milioane clauză dacă îl dau afară. Dacă îl dau afară, îi dau banii până în final. 500 de euro pentru gol. Eu distrug toată echipa pentru un copil? El are 2.500 de euro la Iaşi şi eu îi dau 10 mii. Vrea şi 500 de euro de gol şi 20 de milioane clauză dacă îl dau afară.

Sunt unii impresari care trebuie să fie desfiinţaţi, ca să fie puşi la punct imediat. E unul Sărmăşan care duce copiii prin străinătate. Nu cade transferul, că el e transferat. Sunt şanse să rămână blocat la Iaşi. El a zis că are de la Rapid şi Craiova şi am vorbit cu Rotaru. Şi a zis.

Noi contractul am semnat între cluburi. Dacă e jucător atât de idiot şi să facă ce spune impresarul, înseamnă că are ceva redus mintal. E redus dacă face aşa ceva„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro

Înapoi la Homepage
Reclamă

Se va impune Florinel Coman la Cagliari?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:40

Gică Hagi, conferinţă de presă la împlinirea vârstei de 60 e ani! „Regele” îşi lansează cartea „Drumul meu”: „Fotbalul mi-a dat tot!”

16:34

Universitatea Craiova îi aduce un jucător de naţională lui Mirel Rădoi! Anunţul făcut de olteni: „Ne interesează”

16:31

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 5 februarie

16:29

Cum l-au numit italienii pe Gică Hagi în ziua în care împlineşte 60 de ani. Descrierea din 4 cuvinte

16:26

„Patronii s-au înţeles!” Elvir Koljic, prima reacţie după transferul la FCSB! Oferta pe care a refuzat-o pentru a semna cu campioana

15:55

UPDATEAndrei Gheorghiţă va semna cu FCSB! Gigi Becali s-a înţeles cu Poli Iaşi, după ce transferul intrase în impas! Suma plătită

1 Ce mesaj a avut Daniel Popa pentru Gigi Becali după ce a plecat de la FCSB: „Nu am avut cine ştie ce relaţie” 2 Alex Mitriţă pleacă de la Universitatea Craiova! Anunțul făcut de Mirel Rădoi: „Nu putem să-l mai ţinem” 3 Cristi Săpunaru, ofertă surpriză din Liga 1! La ce echipă ar putea ajunge simbolul Rapidului 4 Mircea Lucescu i-a găsit înlocuitor lui Radu Drăguşin! Ce variante are selecţionerul României înaintea preliminariilor World Cup 2026 5 Gigi Becali îl umple de bani pe Elvir Koljic! Ce salariu va încasa noul atacant de la FCSB 6 Reacţia lui Ilie Dumitrescu după ultimul transfer anunţat de Gigi Becali la FCSB
Citește și