Elias Charalambous a susţinut o conferinţă de presă înainte meciului Petrolul – FCSB, din etapa a 25-a a Ligii 1. Antrenorul campioanei României a aflat de la jurnalişti de clauza pentru care a insistat Andrei Gheorghiţă pentru a semna cu FCSB.
Gigi Becali a fost cel care a anunţat că transferul atacantului de la Poli Iaşi a intrat în impas. Totul după ce Gheorghiţă şi-a dorit să fie introdusă o clauză incredibilă în contract. „Vrea 20 de milioane clauză dacă îl dau afară„, a dezvăluit latifundiarul din Pipera.
Elias Charalambous, reacţie după ce a aflat ce clauză cere Andrei Gheorghiţă în contractul cu FCSB
Antrenorul roş-albaştrilor a vorbit succint despre situaţia transferurilor lui Andrei Gheorghiţă şi Elvir Koljic. Aşteaptă să se oficializeze mutările.
„Nu am nicio informaţie, încă, despre venirea vreunui jucător la FCSB. (Îl aşteptaţi pe Koljic?) Când avem ceva oficial, veţi fi informaţi de club. Până acum, eu nu am primit nicio informaţie oficială despre vreun jucător care să vină la antrenament.
(Este Elvir Koljic cea mai bună opţiune pentru FCSB în acest moment?) Sunt zvonuri despre mulţi jucători. Din moment ce clubul nu a anunţat nimic… vom vedea. Până acum nu este nimic oficial.
(Andrei Gheorghiţă a cerut o clauză de 20 de milioane de euro pentru a nu fi dat afară de patron) Milioane? Nu ştiu despre asta. Sunt lucruri pe care patronul le ştie mai bine. Eu nu ştiu despre contractele jucătorilor. Nu vreau să fiu implicat în aşa ceva. Sunt informaţii pe care le aflu de la voi, chiar nu ştiu ce contracte au jucătorii.
Eu nu vreau să vorbesc despre jucători care nu au semnat cu FCSB. În acest moment, niciunul dintre cei doi nu au semnat cu noi„, a declarat Elias Charalambous.
Gigi Becali, anunţ şoc! Andrei Gheorghiţă i-a impus o clauză de 20 de milioane de euro. A picat transferul la FCSB