Închide meniul

„200.000 de euro domnule Şucu sau victoria?” Patronul Rapidului, criticat după ce a mutat derby-ul cu FCSB pe Arena Națională

Reclamă

Publicat: 3 martie 2024, 13:20

„200.000 de euro domnule Şucu sau victoria? Patronul Rapidului, criticat după ce a mutat derby-ul cu FCSB pe Arena Națională

Patronul Rapidului, criticat după ce a mutat derby-ul cu FCSB pe Arena Națională

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

Patronul Rapidului a fost criticat de Basarab Panduru, după ce a mutat derby-ul cu FCSB pe Arena Națională. Fostul jucător al Stelei l-a arătat cu degetul pe Dan Șucu și l-a acuzat că a ales banii în schimbul unei victorii cu marea rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru este sigur că Rapid ar fi avut șanse mult mai mari să câștige în cazul în care juca în Giulești, stadion pe care are 4 victorii la rând în Liga 1.

Patronul Rapidului, criticat după ce a mutat derby-ul cu FCSB pe Arena Națională

14.000 de locuri are stadionul din Giulești, pe care Rapid își dispută meciurile de acasă. Spre deosebire, Arena Națională poate găzdui 55.000 de fani.

Eu cred că, în situaţia asta, ai fi vrut să câştigi meciul. La ce te-ar fi ajutat 200.000 de euro? Dar te ajută o victorie, probabil. Ce-ar fi zis Şucu în această situaţie: ‘200.000 de euro domnule Şucu sau victoria?’. Victorie zic şi eu, după părerea mea. Bani mai mulţi, dar era mai bine în Giuleşti.

Reclamă

Tu, în anul în care vrei să câştigi titlul, te mai uiţi la 200.000 de euro? Ai cheltuit 5.000.000 de euro şi te mai uiţi la 200.000 de euro? Cu ce mă ajută? Nu-s mai mulţi, că n-ai de unde. Au găsit frumos soluţia: 40.000 de oameni vor bilete, ce să facem. Îţi dai seama că dacă pierd meciul vom discuta despre asta, unde era mai bine. Dar acolo, pe Giuleşti, era mult mai bine„, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Dan Șucu a explicat care a fost motivul pentru care a decis ca meciul care are o miză uriașă în lupta pentru titlu să se mute pe cel mai mare stadion din țară.

Dan Șucu: „Sunt convins că stadionul va fi arhiplin”

Am avut o ședință chiar acum cu toți colegii mei și am hotărât clar să facem tot ceea ce este omenește posibil să jucăm meciul pe Arena Națională. Sunt doar piedici birocratice, dar sunt convins că vom reuși să le depășim și sper ca până diseară să închidem tot, iar marele meci cu FCSB să se joace pe Arena Națională. Așteptăm, din cererile care sunt, spre 40.000 de suporteri giuleșteni, sunt convins că stadionul va fi arhiplin și așteptăm toată suflarea rapidistă să vină să ne încurajeze.

Reclamă 4 / 0/3

Noi vrem să plece civilizația din parte noastră și să nu pățim ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Dinamo, când într-un dispreț total, galeria noastră a fost pusă unde a fost pusă și nu a putut să-și încurajeze echipa. Vă dați seama ce situație unică în fotbal, galeria a trebuit să se ducă pe stadionul Giulești și de acolo să le țină pumnii și să încurajeze băieții. Nu vrem să se mai ajungă la asemenea situații absurde, să n-avem galerie sau să fim bătaie de joc și să fim trimiși la cucurigu.

Tocmai de aceea îi anunțăm pe cei de la FCSB, din respect pentru adversar, așa cum ar trebui să fie firesc, că au toată peluza. Oricine poate să își ia bilete în acea peluză”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Când se pun în vânzare biletele pentru Rapid – FCSB

Rapid şi FCSB se vor duela în etapa a 30-a, data disputării urmând să fie stabilită în următoarea perioadă. Cele două echipe ocupă primele două locuri din clasament, roş-albaştrii având un avans de zece puncte în fruntea campionatului.

Rapid încheie sezonul regular pe teren propriu, cu un meci important, împotriva liderului FCSB, la finalul săptămânii viitoare.

Din cauza faptului că cererea de bilete pentru acest joc este foarte mare, iar pentru că Giuleștiul are, din păcate, o capacitate prea mică de locuri pentru un derby în care Rapid speră să micșoreze diferența față de prima poziție, am decis ca partida cu FCSB să se dispute pe Arena Națională.

Știm că nu este casa noastră, dar nu putem să le răpim șansa zecilor de mii de rapidiști, care nu ar prinde bilet, de a fi pe stadion și de a-și încuraja echipa iubită.

De asemenea, le vom oferi oaspeților întreaga peluză, pentru că ne dorim spectacol și în tribune.

Reclamă

Astfel, biletele vor fi puse în vânzare după ce se va stabili data și ora disputării partidei.

Vă vom ține la curent cum vom avea noutăți!”, au transmis cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și