Închide meniul

Rapid – FCSB, pe Arena Naţională! Anunţ de ultim moment al giuleştenilor! Când se pun în vânzare biletele

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2024, 13:59

Rapid – FCSB, pe Arena Naţională! Anunţ de ultim moment al giuleştenilor! Când se pun în vânzare biletele

Rapid - FCSB, pe Arena Naţională

Cristi Săpunaru şi Dariu Olaru, înainte de Rapid - FCSB/ Profimedia

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB se va disputa pe Arena Naţională. Giuleştenii au făcut un anunţ de ultim moment şi au dezvăluit că duelul cu marea rivală se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării, dată fiind cererea uriaşă de bilete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi FCSB se vor duela în etapa a 30-a, data disputării urmând să fie stabilită în următoarea perioadă. Cele două echipe ocupă primele două locuri din clasament, roş-albaştrii având un avans de zece puncte în fruntea campionatului.

Rapid – FCSB, pe Arena Naţională

Oficialii de la Rapid au transmis că biletele se vor pune în vânzare după ce se va stabili data şi ora la care se va disputa derby-ul. De asemenea, aceştia au mai transmis că fanii FCSB-ului vor primi întreaga peluză, pentru ca spectacolul să fie unul total.

„Rapid încheie sezonul regular pe teren propriu, cu un meci important, împotriva liderului FCSB, la finalul săptămânii viitoare.

Din cauza faptului că cererea de bilete pentru acest joc este foarte mare, iar pentru că Giuleștiul are, din păcate, o capacitate prea mică de locuri pentru un derby în care Rapid speră să micșoreze diferența față de prima poziție, am decis ca partida cu FCSB să se dispute pe Arena Națională.

Reclamă

Știm că nu este casa noastră, dar nu putem să le răpim șansa zecilor de mii de rapidiști, care nu ar prinde bilet, de a fi pe stadion și de a-și încuraja echipa iubită.

De asemenea, le vom oferi oaspeților întreaga peluză, pentru că ne dorim spectacol și în tribune.

Astfel, biletele vor fi puse în vânzare după ce se va stabili data și ora disputării partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Vă vom ține la curent cum vom avea noutăți!”, au transmis cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Mihai Stoica şi-ar fi dorit ca derby-ul să se dispute în Giuleşti

Mihai Stoica nu voia ca derby-ul dintre Rapid şi FCSB să se joace pe Arena Naţională. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că îşi doreşte ca duelul să se desfăşoare în Giuleşti.

„Ok, jucăm oriunde, dar n-am fost anunțați deocamdată.

Vorbesc foarte serios. Prima dată, când am primit propunerea aia, d-aia am și spus că vreau să jucăm în Giulești. Ai nevoie câteodată să-ți înfrângi demonii. Am jucat două meciuri acolo, am pierdut două meciuri.

A fost situația care a fost la ultimul meci din play-off, cu intrările alea. Nu cred că mai are cineva curaj să facă ce au făcut atunci pentru că prea s-a vorbit mult de treaba asta.

Eu am încredere că putem să câștigăm acolo. Nu știu dacă se joacă pe Arena Națională. Deocamdată nu am primit nimic”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşit flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și