Închide meniul

500.000 de euro pentru transferul de titlu al lui Gigi Becali la FCSB

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2023, 14:35

Reclamă
500.000 de euro pentru transferul de titlu al lui Gigi Becali la FCSB

500.000 de euro pentru transferul de titlu al lui Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, într-un interviu / Hepta

500.000 de euro pentru transferul de titlu al lui Gigi Becali la FCSB. Aceasta este suma pe care trebuie să o plătească finanțatorul roș-albaștrilor pentru Mamadou Thiam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul senegalez mai are un an de contract cu Universitatea Cluj, iar Becali spera că ardelenii vor lăsa la preț, pentru a nu-l pierde gratis la finalul stagiunii viitoare.

500.000 de euro pentru transferul de titlu al lui Gigi Becali la FCSB

Conform gsp.ro, clauza de reziliere a vârfului african de 28 de ani este de 500.000 de euro. Conducerea Șepcilor Roșii ține de preț, mai ales după ce Becali a anunțat că va investi serios în această vară, pentru un nou titlu după 9 ani.

Radu Constantea, preşedintele „şepcilor roşii” a declarat că atacantul senegalez poate fi cumpărat de FCSB, dacă se achită clauza.

Răspunsul dat de oficialii de la U Cluj

„A luat legătura un reprezentant al FCSB-ului cu cineva din clubul nostru, s-a interesat de situația lui Thiam. Nu este de vânzare, dar e important ce își dorește jucătorul. Pentru noi, e importantă și partea economică.

Reclamă

Nu ne dorim să-l vindem, ne dorim să creștem obiectivul. Analiza se va face împreună cu cei care se ocupă de zona sportivă, trebuie să vedem ce variante avem să-l înlocuim. Mai are contract un an de zile, dar are clauză de reziliere.

Este confidențială, dar nu este mai mare de un milion de euro. E o clauză accesibilă celor de la FCSB. Am acceptat-o atunci când am negociat cu jucătorul. Este ok și pentru noi. Dacă cei de la FCSB achită clauza, nu mai ține de noi”, a declarat Radu Constantea, conform digisport.ro.

Mamadou Thiam evoluează la U Cluj din septembrie 2022, fiind transferat din Belgia, de la Oostende, liber de contract. Vârful senegalez de 28 de ani a bifat 33 de meciuri pentru „şepcile roşii”, în sezonul trecut, reuşind să marcheze 11 goluri, şi să ofere o pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:29 FotoDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! Vezi toate știrile
Citește și