Închide meniul

Răspunsul dat de oficialii de la U Cluj, după ce Gigi Becali a declarat că-l vrea pe Mamadou Thiam

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2023, 20:56

Răspunsul dat de oficialii de la U Cluj, după ce Gigi Becali a declarat că-l vrea pe Mamadou Thiam

Echipa de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu din sezonul viitor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

S-a aflat care a fost răspunsul dat de oficialii de la U Cluj, după ce Gigi Becali a declarat că îl vrea pe Mamadou Thiam. Radu Constantea, preşedintele „şepcilor roşii” a declarat că atacantul senegalez poate fi cumpărat de FCSB, dacă se achită clauza de sub un milion de euro, pe care acesta o are în contractul cu clujenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a pus ochii pe Mamadou Thiam, atacantul celor de la U Cluj. Patronul de la FCSB s-a reorientat, după ce a ratat transferul lui Arnold Garita.

Răspunsul dat de oficialii de la U Cluj, după ce Gigi Becali a declarat că-l vrea pe Mamadou Thiam

Oficialul celor de la U Cluj a dezvăluit că un reprezentat al FCSB-ului a contactat deja clubul clujean, pentru un transfer al lui Mamadou Thiam. Răspunsul „şepcilor roşii” a venit imediat, declarând că atacantul senegalez nu este de vânzare.

Radu Constantea a mărturisit că acest fapt se poate schimba, dacă Thiam va vrea să plece la FCSB, şi totodată, dacă roş-albaştrii îi achită clauza senegalezului, clauza care este de sub un milion de euro.

„A luat legătura un reprezentant al FCSB-ului cu cineva din clubul nostru, s-a interesat de situația lui Thiam. Nu este de vânzare, dar e important ce își dorește jucătorul. Pentru noi, e importantă și partea economică.

Reclamă

Nu ne dorim să-l vindem, ne dorim să creștem obiectivul. Analiza se va face împreună cu cei care se ocupă de zona sportivă, trebuie să vedem ce variante avem să-l înlocuim. Mai are contract un an de zile, dar are clauză de reziliere.

Este confidențială, dar nu este mai mare de un milion de euro. E o clauză accesibilă celor de la FCSB. Am acceptat-o atunci când am negociat cu jucătorul. Este ok și pentru noi. Dacă cei de la FCSB achită clauza, nu mai ține de noi”, a declarat Radu Constantea, conform digisport.ro.

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita! Noul atacant pe care îl vrea la FCSB

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita. Patronul de la FCSB voia să-l transfere pe atacant la formaţia roş-albastră, însă pretenţiile financiare ale acestuia au fost mult prea mari. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că transferul acestuia a picat, însă a pus ochii pe un alt vârf din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că are o altă ţintă în prezent, după ce şi-a luat gândul de la Garita. Mamadou Thiam, de la U Cluj, este atacantul dorit de Becali la FCSB, şi negociază deja cu „şepcile roşii”, fie pentru un transfer definitiv, fie pentru un împrumut al senegalezului.

Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Ne interesează un alt jucător din România acum, de la o echipă mai de jos în clasament.

Îl avem pe Compagno, dar să fie și dublură. Să vedem, e un jucător din zona Clujului. Poate îl luăm împrumut, poate îl cumpărăm (n.r.- pe Thiam), vedem”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Mamadou Thiam evoluează la U Cluj din septembrie 2022, fiind transferat din Belgia, de la Oostende, liber de contract. Vârful senegalez de 28 de ani a bifat 33 de meciuri pentru „şepcile roşii”, în sezonul trecut, reuşind să marcheze 11 goluri, şi să ofere o pasă decisivă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și