Închide meniul

Ionuţ Lupescu, ultimele detalii despre schimbarea aşteptată de fani la Dinamo: „De asta depinde”

Publicat: 2 mai 2025, 10:07

Reclamă
Ionuţ Lupescu, ultimele detalii despre schimbarea aşteptată de fani la Dinamo: „De asta depinde

Ionuţ Lupescu / Hepta

Ionuţ Lupescu a oferit ultimele detalii despre schimbarea aşteptată de fani la Dinamo. Fostul internaţional a anunţat că se vor purta noi discuţii despre fuziunea dintre CS şi FC Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupescu a transmis însă că totul depinde de situaţia de la echipa din Liga 1, dacă aceasta va ieşi sau nu din insolvenţă cât mai curând. Acesta a dezvăluit că cei de la Clubul Sportiv sunt dispuşi să facă această fuziune, deşi au şi ei echipă de fotbal în Liga a 3-a.

Ionuţ Lupescu, ultimele detalii despre schimbarea aşteptată de fani la Dinamo

Totodată, Ionuţ Lupescu i-a criticat pe cei din conducerea „câinilor” pentru faptul că s-au mulţumit doar cu calificarea în play-off. Fostul internaţional a declarat că aceştia ar trebui să-şi schimbe strategia, pentru ca Dinamo să se lupte la titlu în sezonul viitor.

„Dinamo și-a pierdut din mentalitatea de învingătoare. Lumea se mulțumește doar cu participarea în play-off. Cred că lumea ar trebui rapid să se orienteze, cei care sunt acolo să se răzgândească și să facă o strategie pentru sezonul viitor astfel încât să te bați la locul 1.

Că vei ieși sau nu din insolvență și vei juca sau nu în cupele europene este altă discuție. Dar eu cred că ei trebuie să facă în așa fel încât Dinamo trebuie să se bată la campionat. Asta trebuie să fie mentalitatea. Dar în ultimii ani au suferit.

Reclamă
Reclamă

(n.r. despre fuziunea FC-CS Dinamo) Depinde foarte mult de cei de la FC Dinamo. Există diferite moduri de asociere. A rămas că vom vedea de la vară încolo. CS Dinamo, cu toate că nu ar avea de ce să facă acest lucru, și-a declarat disponiblitatea. Așa cum am declarat toți, există un singur Dinamo, chiar dacă și CS Dinamo are o echipă în liga a 3-a care ne dorim să promoveze.

E bine pentru academie. În cel mai rău caz va funcționa ca echipa a doua a lui Dinamo. În familia Dinamo nu facem diferențierea între cele două, știm că e doar una.

Depinde de cei de la FC Dinamo, ce vor face cu insolvența. Clubul Dinamo deținut de domnul Badea nu cred că are loc în ecuație, nu știu dacă trăiește”, a declarat Ionuţ Lupescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Andrei Nicolescu a anunţat revoluţia la Dinamo

Andrei Nicolescu a anunţat că Dinamo va trece la alt nivel începând cu sezonul următor, chiar dacă nu are încă drept de participare în cupele europene. Aflată pe 5 în play-off, trupa din Ştefan cel Mare vrea să emită pretenţii la titlu, în stagiunea viitoare.

„Am declarat și eu, și domnul Kopic. Încercăm să aducem în jur de 10-12 jucători. Ne-am apucat de treabă. Avem discuții preliminare. Am făcut deja un transfer de la UTA. Clubul nu a ajuns atât de bine organizat încât, după ce își trimite scouterul în Italia, să aducă jucători de acolo. Încercăm să găsim cele mai bune soluții. Gnahoré va continua. Are contract încă un an de zile. Am declarat asta, cred. La Dinamo, în acest moment, nimeni nu este de nevândut. Noi ne așezăm la masă pentru oricine. Nu avem nicio ofertă concretă pentru el.

Cu Josh (n.r. Homawoo), cred că putem să spunem că nu mai e cu gândul la Dinamo. E destul de clar acolo. Cred că Dinamo noastră, din grup, e una corectă, chiar dacă presa spune că nu avem obiectiv. Jucătorii se pregătesc pentru sezonul viitor. Și Sivis mai are și el doi ani de contract. Face parte din proiectul nostru”, a spus dinamovistul, citat de fanatik.ro.

Înapoi la Homepage
Comentarii

Reclamă

Care va fi finala Ligii Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
Reclamă
21:46

Nicolae Stanciu, cel mai bun om al lui Damac în meciul cu Al Feiha! Nota primită de căpitanul naţionalei

21:30

LIVE TEXTUniversitatea Craiova – Rapid 0-0. Duel „de foc” între Rădoi şi Şumudică

21:07

VideoDan Şucu, replică memorabilă pentru un suporter! Ce i-a transmis unui fan care a venit să facă o poză cu el

20:30

VIDEOOscar Piastri, cel mai rapid în antrenamentele MP Miami! Cursa e duminică (23:00, AntenaStars şi AntenaPLAY)

20:21

O tenismenă din România, suspendată pentru corupţie! A pledat vinovată în acest caz! Decizia ITIA

20:09

VIDEONicolae Stanciu, un nou gol de senzaţie pentru Damac! Execuţie de zile mari a căpitanului naţionalei

1 Suma încasată de Dorinel Munteanu după ce a fost demis de la Sepsi după doar 40 de zile 2 FotoGigi Becali a rămas fără permis, la mai puţin de două săptămâni după ce şi-a luat maşină nouă! 3 Mircea Lucescu i-a „dat imediat telefon” lui Cristi Chivu. Ce se întâmplă cu Dennis Man: „Asta mi-a zis” 4 Marius Şumudică l-a „distrus” pe Mihai Stoica: „A ieşit vasalul să ne explice” 5 FotoMax Verstappen a devenit tată! Mesajul viral al campionului mondial de Formula 1 6 Anunţul italienilor despre Dennis Man, după vizita lui Mircea Lucescu la Parma. Decizia luată de Cristi Chivu
Citește și