Închide meniul

A dat-o ca Bănel Nicoliţă! Valerică Găman, autogol incredibil în CFR Cluj – Universitatea Craiova. S-a aruncat pe gazon când a văzut ce a făcut

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2022, 22:12

A dat-o ca Bănel Nicoliţă! Valerică Găman, autogol incredibil în CFR Cluj – Universitatea Craiova. S-a aruncat pe gazon când a văzut ce a făcut

A dat-o ca Bănel Nicoliţă! Valerică Găman, autogol incredibil în CFR Cluj - Universitatea Craiova

Valerică Găman, autogol în CFR Cluj - Universitatea Craiova / Captură Orangesport

Valerică Găman a fost autorul unui autogol incredibil în CFR Cluj – Universitatea Craiova, meci din etapa a 10-a a Ligii 1. Fundaşul lui Mirel Rădoi a gafat împotriva campioanei en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 27, gazdele au plecat pe contraatac. Yeboah a plecat în sprint, dar Găman i-a luat faţa şi a ajuns primul la balon. Totuşi, fundaşul central al oltenilor a făcut o eroare inexplicabilă.

Valerică Găman, autogol incredibil în CFR Cluj – Universitatea Craiova

Găman nu s-a mai uitat să vadă unde este propriul portar şi a încercat să îi trimită mingea. Lazar era ieşit dintre buturi şi, cu tot efortul făcut de a interveni, a respins balonul după ce trecuse linia porţii.

Reclamă

Valerică s-a aruncat pe gazon când a văzut ce a făcut. Autogolul său a amintit de cel al lui Bănel Nicoliţă de pe Santiago Bernabeu, din 2006. În minutul 70 al meciului Real Madrid – Steaua, Bănel a vrut să îi trimită balonul lui Cornel Cernea, dar a ieşit un autogol care a făcut înconjurul lumii.

Autogolul lui Valerică Găman a venit într-un moment în care CFR Cluj o conducea pe Universitatea Craiova. Croatul Karlo Muhar reuşise să deschidă scorul cu un şut superb, din afara careului.

Reclamă

Takayuki Seto a înscris în propria poartă, în FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești

Cu numai o zi în urmă, Takayuki Seto a fost autorul unui autogol de necrezut în FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești. Japonezul ”lupilor galbeni” a vrut să dea ca Adi Ilie, dar a greșit poarta.

Takayuki Seto, autogol incredibil în FC Hermannstadt - Petrolul Ploiești
Takayuki Seto, autogol incredibil în FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești

Faza halucinantă s-a petrecut în minutul 10 al confruntări dintre sibieni și ”lupii galbeni”. Takayuki Seto a reluat incredibil direct la vinclul propriei porți, de la marginea careului de 16 metri. Japonezul a rămas perplex după autogol, la fel ca restul coechipierilor săi.

Cotat la 150.000 de euro, Takayuki Seto a bifat 7 prezențe pentru Petrolul Ploiești în acest sezon. Fotbalistul din Japonia a ajuns la gruparea de pe ”Ilie Oană” anul trecut, de la Astra Giurgiu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj