Închide meniul

Takayuki Seto, autogol incredibil în FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești! A vrut să dea ca Adi Ilie, dar a greșit poarta

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 15:51

Takayuki Seto, autogol incredibil în FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești! A vrut să dea ca Adi Ilie, dar a greșit poarta

Takayuki Seto, autogol incredibil în FC Hermannstadt - Petrolul Ploiești

Takayuki Seto, autogol incredibil în FC Hermannstadt - Petrolul Ploiești / Captură Orange Sport

Takayuki Seto a marcat un autogol incredibil în FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești. Japonezul ”lupilor galbeni” a vrut să dea ca Adi Ilie, dar a greșit poarta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza incredibilă s-a petrecut în minutul 10 al confruntări dintre sibieni și ”lupii galbeni”.

Takayuki Seto, autogol incredibil în FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești

Takayuki Seto a reluat incredibil direct la vinclul propriei porți, de la marginea careului de 16 metri. Japonezul a rămas perplex după autogol, la fel ca restul coechipierilor săi.

Cotat la 150.000 de euro, Takayuki Seto a bifat 7 prezențe pentru Petrolul Ploiești în acest sezon. Fotbalistul din Japonia a ajuns la gruparea de pe ”Ilie Oană” anul trecut, de la Astra Giurgiu.

”Eu am ajuns în 2007, acum 15 ani și am venit pentru fotbal, pentru a fi un jucător profesionist. Am un impresar foarte bun, inițial mi-a spus să vin în România să dau probe și dacă sunt bun pentru o echipă semnăm un contract.

Reclamă

La început a fost foarte greu să mă acomodez, dar după 1 an m-am acomodat și acum mă simt foarte bine aici în România”, spunea recent Seto, potrivit sptfm.ro.

„Lupii galbeni” au făcut scut în jurul lui Gabi Tamaş

„Lupii galbeni” fac scut în jurul lui Gabi Tamaş după Petrolul Ploieşti – Botoşani 2-1. Jucătorii şi antrenorul Nicolae Costantin au oferit noi detalii despre situaţia tensionată de pe „Ilie Oană”.

„Ştiam ce ne aşteaptă. Ne-am apărat destul de bine. Am luat trei puncte importante pentru noi. Toţi suntem în aceeaşi situaţie. Gabi a zis ce a zis. Puţin, foarte puţin s-a mai rezolvat. Sperăm să rezolve tot. Suntem o echipă unită, formăm un grup unit, un colectiv bun, cu băieţi de calitate. Asta e cheia”, a declarat Gicu Grozav, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem toţi alături de el. Suntem o echipă unită şi muncim unul pentru altul. Nu s-a simţit atât de mult. Problemele din afară sunt în afară. Jucăm în deplasare şi avem echipa alături de noi”, a completat Valentin Ţicu.

Despre restanţele financiare a vorbit şi antrenorul Nicolae Constantin. Acesta a transmis că Gabi Tamaş a tras un puternic semnal de alarmă.

„A fost un joc echilibrat. Nouă ne place să ne chinuim la Ploieşti. Fazele funcţionează pentru că le lucrăm la antrenament. Tamaş a fost foarte bun. Am vorbit şi înainte şi l-am simţit foarte bine. L-am simţit că nu vrea să plece. A vrut să tragă un semnal de alarmă. La echipele din Liga 1 sunt probleme mai mari decât la Petrolul. Ne-am dorit să nu distrugem vestiarul”, a declarat Nicolae Constantin.

Gabi Balint, savuros: „I-au pus lui Tamaș niște comprese cu euro pe gambă”

Gabi Balint a avut o reacţie memorabilă când a văzut că Gabi Tamaş este titular în meciul Petrolul – FC Botoşani, din etapa a 9-a a Ligii 1. Fundaşul de 38 de ani ameninţase că va pleca de la Ploieşti din cauza problemelor financiare ale clubului.

Liderul din vestiarul „lupilor” a răbufnit după victoria cu Chindia, scor 3-2, şi a anunţat că e gata să îşi caute altă echipă. „Am cerut azi rezilierea contractului„, a declarat Tamaş, la nici 24 de ore distanţă.  

Oficialii Petrolului l-au întors totuşi din drum, iar Tamaş a fost trimis pe teren din primul minut, în această etapă, împotriva moldovenilor. Gabi Balint s-a amuzat de ceea ce s-a întâmplat.

„I-au pus niște comprese cu euro pe gambă și au rezolvat problema„, a glumit Gabi Balint la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și