Închide meniul

„A excelat!” Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la Dinamo, după victoria cu Oţelul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 8:17

„A excelat! Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la Dinamo, după victoria cu Oţelul

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la Dinamo, după victoria cu Oţelul

Jucătorii lui Dinamo şi Ilie Dumitrescu/ Colaj Hepta

Ilie Dumitrescu a fost cucerit de un jucător de la Dinamo, după victoria „câinilor” cu Oţelul. Fostul internaţional a declarat că Hakim Abdallah, cel care a reuşit să marcheze un gol şi să ofere două assist-uri, a excelat, remarcându-i de asemenea şi pe Dennis Politic şi Giorgi Milanov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a învins-o clar pe Oţelul, cu scorul de 3-1, şi a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga 1, după cea obţinută în etapa trecută, pe terenul celor de la Farul. Graţie succesului de pe arena „Arcul de Triumf”, „câinii” au scăpat de ultimul loc din Liga 1.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la Dinamo, după victoria cu Oţelul

Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dinamo, după victoria cu Oţelul. Fostul internaţional a remarcat progresul evident din jocul trupei lui Zeljko Kopic, remarcând mai mulţi jucători.

„Mister” a declarat că „omul meciului” a fost de departe Hakim Abdallah, cel care a avut o evoluţie solidă şi în duelul cu Farul, din runda precedentă. Ilie Dumitrescu i-a mai remarcat şi pe Dennis Politic, Giorgi Milanov, Gabriel Moura şi Eddy Gnahore.

„Sunt două meciuri (n.r. cu Farul și Oțelul) în care ei au un progres vizibil în joc, dar pe mine m-au impresionat și din punctul de vedere al organizării de joc.

Reclamă

Este o echipă care acoperă foarte bine zonele, o echipă solidă, care atunci când intră în posesie au (n.r. jucătorii lui Dinamo) niște relații de joc foarte bune.

Mi-a plăcut asocierile dintre jucători. A excelat Abdallah în seara asta, a fost de departe cel mai bun jucător. Dar, repet, sunt anumite poziții… Uite, Abdallah și Milanov s-au văzut și la Costanța, s-au văzut și în seara asta.

Politic păcat că s-a accidentat, era un jucător care aducea un plus pe faza ofensivă. Din extremă se transformă foarte bine în al doilea atacant și apare la finalizare.

Reclamă 4 / 0/3

Gnahore a adus echilibru. E un jucător extrem de important în economia jocului pe faza defensivă. Plus că și Moura, dacă el joacă acolo, nu sunt probleme, atât pe faza ofensivă, cât și cea defensivă”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Abdallah a dezvăluit secretul victoriei cu Oţelul

Abdallah a dezvăluit secretul victoriei cu Oţelul. Hakim Abdallah a fost desemnat jucătorul meciului după ce a marcat un gol din penalty în partida cu Oţelul. Abdallah a dezvăluit ce au făcut cu Kopic înaintea partidei cu Oţelul.

„Am luptat împreună. Este o victorie obținută de echipă. Știam că o să fie un meci greu, diferit de cel de la Constanța. Am făcut foarte mult efort pentru a fi pregătiți de acest meci, am făcut multe şedinţe video.

Nu este o surpriză. (n.r. – creșterea de formă) Cred că a venit în urma sprijinului constant pe care l-am primit de la colegi și de la conducători. Toată echipa m-a ajutat să-mi ating cea mai bună formă. Suntem o echipă și ne bucurăm de fiecare gol marcat.

Cred în echipă şi cred în mine. Să luăm fiecare meci în parte„, a spus Abdallah la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și