Închide meniul

Abdallah a dezvăluit secretul victoriei cu Oţelul: „Am luptat împreună!” Ce le-a arătat Kopic înaintea meciului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 februarie 2024, 22:32

Reclamă
Abdallah a dezvăluit secretul victoriei cu Oţelul: „Am luptat împreună! Ce le-a arătat Kopic înaintea meciului

Abdallah a dezvăluit secretul victoriei cu Oţelul.

Hakim Abdallah, în timpul unui meci / Hepta

Abdallah a dezvăluit secretul victoriei cu Oţelul. Hakim Abdallah a fost desemnat jucătorul meciului după ce a marcat un gol din penalty în partida cu Oţelul. Abdallah a dezvăluit ce au făcut cu Kopic înaintea partidei cu Oţelul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abdallah a spus că importante sunt cele 3 puncte şi că Dinamo trebuie să trateze fiecare meci la victorie pentru a se putea îndeplini obiectivul de a se salva de la retrogradare.

Abdallah a dezvăluit secretul victoriei cu Oţelul

Am luptat împreună. Este o victorie obținută de echipă. Știam că o să fie un meci greu, diferit de cel de la Constanța. Am făcut foarte mult efort pentru a fi pregătiți de acest meci, am făcut multe şedinţe video.

Nu este o surpriză. (n.r. – creșterea de formă) Cred că a venit în urma sprijinului constant pe care l-am primit de la colegi și de la conducători. Toată echipa m-a ajutat să-mi ating cea mai bună formă. Suntem  o echipă și ne bucurăm de fiecare gol marcat.

Cred în echipă şi cred în mine. Să luăm fiecare meci în parte„, a spus Abdallah la digisport.ro.

Reclamă

„Ne-am montat să fim şi noi agresivi şi să băgăm piciorul. Mă bucur pentru încă un gol. Am ieşit accidentat, am simţit o mică întindere. Ştim că urmează un meci foarte greu cu CFR Cluj. Eu cred că acesta e doar începutul la Dinamo şi să continuăm tot aşa„, a spus şi Politic.

Dinamo – Oţelul 3-1. Victorie uriaşă pentru echipa lui Kopic. „Câinii” au scăpat de ultimul loc din Liga 1

Dinamo – Oţelul Galaţi 3-1. Victorie uriaşă pentru echipa lui Kopic. Dinamoviştii a trecut peste Botoşani şi au scăpat de ultimul loc din Liga 1.

Dinamo a obţinut a doua victorie consecutivă din 2024. Dinamoviştii au învins Oţelul Galaţi şi au trecut peste Botoşani în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 3, prin Dennis Politic, iar gălăţenii au egalat dintr-un penalti controversat dictat de arbitrul Andrei Moroiţă. A transformat Alexandru Pop, în minutul 17, dar Hakim Abdallah a oferit o nouă pasă de gol în minutul 34 şi Gnahore a adus în avantaj gazdele. În minutul 78 arbitrul a dictat penalty pentru Dinamo, iar Hakim Abdallah a transformat pentru 3-1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și