Închide meniul

„A fost geamănul lui Mbappe!” Gigi Becali, cucerit de Florinel Coman, după FCSB – Petrolul 1-0! Verdict despre transfer

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 10:26

A fost geamănul lui Mbappe!” Gigi Becali, cucerit de Florinel Coman, după FCSB – Petrolul 1-0! Verdict despre transfer

Gigi Becali, cucerit de Florinel Coman, după FCSB - Petrolul 1-0

Gigi Becali și Florinel Coman/ Colaj Profimedia

Gigi Becali s-a declarat cucerit de Florinel Coman, după ce FCSB a învins-o la limită pe Petrolul, scor 1-0. Patronul roș-albaștrilor l-a comparat din nou pe jucătorul său cu starul francez, Kylian Mbappe, mărturisind că în partida cu „lupii galbeni”, Coman a fost geamănul campionului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o la limită, scor 1-0, pe Petrolul, în etapa a 29-a din Liga 1. Roș-albaștrii au un avans de 13 puncte față de rivala Rapid, urmând să se dueleze în runda următoare.

Gigi Becali, cucerit de Florinel Coman, după FCSB – Petrolul 1-0

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Florinel Coman, după victoria cu Petrolul. Patronul de la FCSB a declarat că extrema sa traversează o formă de vis, mult superioară celei arătate în anii precedenți.

De asemenea, Gigi Becali a fost întrebat și despre un posibil transfer al lui Florinel Coman. Patronul roș-albaștrilor a declarat că pentru moment, nu ia în discuție o plecare a vedetei sale, singura ofertă primită în schimbul său fiind din Argentina.

Coman, aseară, a fost exact Mbappe geamăn! Așa ceva, așa viteză, parcă face ce vrea. Nu a fost nici când era tânăr așa. Puternic, rămâne mingea la el. Are o viteză…nu se poate așa ceva! A avut din Argentina, dar n-are rost să vorbim acum. O să spun când vor fi transferurile, cum să spun prețurile mărfii”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Reclamă

Florinel Coman este golgheterul Ligii 1, cu 14 reușite, la egalitate cu Darius Olaru. În meciul cu Petrolul, acesta a pasat către Luis Phelipe, la faza în care brazilianul a provocat autogolul lui Valentin Țicu.

Gigi Becali a scos un jucător din primul 11 după FCSB – Petrolul 1-0

Gigi Becali a scos un jucător din primul 11 după FCSB – Petrolul 1-0. Baba Alhassan şi-a pierdut locul de titular după meciul cu „lupii galbeni”, unul în care a ratat o ocazie uriaşă. Mihai Lixandru va evolua lângă Adrian Şut în linia de mijloc a liderului.

(N.r. Despre schimbările lui Octavian Popescu, Baba Alhassan) Pe mine mă interesează să marchezi. Mi-am dat seama că…am vorbit cu MM, am zis că e un meci mai uşor, să vedem cine e mai bun să joace lângă Şut.

Reclamă 4 / 0/3

Baba Alhassan a fost bun meciul trecut. Dar Lixandru e mai bun lângă Şut. Acum mi-am dat seama. Eu zic că e mai bun Lixandru, chiar dacă nu dă gol.

Fac ca ei, fac de multe ori. În cele mai multe cazuri, fac ca ei. Dacă îmi convin. Dar dacă eu sunt convins de ceva, şi acum sunt convins, că Lixandru e de jucat cu el de la început, vom juca.

Joacă repede, nu trebuie să dea gol, dă gol atacantul. Îmi place mai mult, ei zic că nu, zic că Baba e mai bun decât Tavi.”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și