Închide meniul

Gigi Becali a scos un jucător din primul 11 după FCSB – Petrolul 1-0: „Am vorbit cu MM, am zis că e un meci mai uşor”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 23:17

Gigi Becali a scos un jucător din primul 11 după FCSB – Petrolul 1-0: „Am vorbit cu MM, am zis că e un meci mai uşor

Gigi Becali a scos un jucător din primul 11 după FCSB - Petrolul 1-0: "Am vorbit cu MM, am zis că e un meci mai uşor"

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a scos un jucător din primul 11 după FCSB – Petrolul 1-0. Baba Alhassan şi-a pierdut locul de titular după meciul cu „lupii galbeni”, unul în care a ratat o ocazie uriaşă. Mihai Lixandru va evolua lângă Adrian Şut în linia de mijloc a liderului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„(N.r. Despre schimbările lui Octavian Popescu, Baba Alhassan) Pe mine mă interesează să marchezi. Mi-am dat seama că…am vorbit cu MM, am zis că e un meci mai uşor, să vedem cine e mai bun să joace lângă Şut.

Gigi Becali a scos un jucător din primul 11 după FCSB – Petrolul 1-0

Baba Alhassan a fost bun meciul trecut. Dar Lixandru e mai bun lângă Şut. Acum mi-am dat seama. Eu zic că e mai bun Lixandru, chiar dacă nu dă gol.

Fac ca ei, fac de multe ori. În cele mai multe cazuri, fac ca ei. Dacă îmi convin. Dar dacă eu sunt convins de ceva, şi acum sunt convins, că Lixandru e de jucat cu el de la început, vom juca.

Joacă repede, nu trebuie să dea gol, dă gol atacantul. Îmi place mai mult, ei zic că nu, zic că Baba e mai bun decât Tavi.”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

Baba Alhassan a venit la FCSB în această iarnă la FCSB de la Hermannstadt şi şi-a trecut în cont trei assist-uri, în cele opt meciuri disputate în tricoul liderului. De partea cealaltă, Mihai Lixandru a prins 23 de meciuri în Liga 1 şi a oferit un assist.

Baba Alhassan, ocazie uriaşă în FCSB – Petrolul 1-0

Baba Alhassan a semnat o ratare uluitoare în duelul dintre FCSB şi Petrolul. Mijlocaşul adus în iarnă de roş-albaştrii a lovit bara transversală din faţa porţii goale. Florinel Coman, de cealaltă parte, a fost aproape de a marca un gol de senzaţie, din lovitură liberă.

În prelungirile primei reprize, mai exact în minutul 45+1, Florinel Coman a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri de poarta lui Zima. Execuţia extremei a fost respinsă cu greu de portarul Petrolului, în vara transversală.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, la faza imediat următoare, Risto Radunovic a executat un corner, iar Joyskim Dawa a deviat balonul, care a ajuns la Baba Alhassan. Mijlocaşul era singur în faţa porţii însă a trimis în bara transverasală, din doar câţiva metri.

Baba Alhassan a rămas la vestiare, după pauză, fiind schimbat cu Mihai Lixandru. Roş-albaştrii au efectuat nu mai puţin de trei schimbîri la pauza meciului cu Petrolul. Pe lângă Baba Alhassan, au mai fost înlocuiţi şi Octavian Popescu şi David Miculescu, în locul lor fiind trimişi în teren Luis Phelipe şi Eduard Radaslavescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și