Închide meniul

„A fost jefuit!” Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa

Alex Masgras Publicat: 13 august 2024, 17:04

Reclamă
„A fost jefuit! Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa

Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa

Florinel Coman / Profimedia

Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa. Campioana României s-a despărţit de unul dintre cei mai importanţi jucători vara aceasta pentru suma de 5,25 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Banii nu au ajuns în conturile echipei patronate de Gigi Becali. Potrivit unei clauze, suma pe care qatarezii trebuie să o plătească acum este de 6,25 milioane de euro. Cu toate acestea, noua echipă a internaţionalului român se apără şi suţine că a trimis banii.

„A fost jefuit!” Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa

Presa din Cehia a tratat pe larg acest subiect înaintea manşei secunde dintre FCSB şi Sparta Praga din turul 3 preliminar UCL, concluzia fiind că mafia asiatică este implicată:

„Clubul românesc FCSB, adversarul Spartei Praga în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, a fost jefuit pe piața transferurilor și nu a primit banii pentru vânzarea lui Florinel Coman (26 de ani) către clubul Al Gharafa.

Cazul este deja tratat de FIFA și poliție, iar autoritățile interoghează persoanele implicate. Despre ce este vorba?

Reclamă
Reclamă 4

În urmă cu o lună, cluburile au convenit asupra unei taxe de transfer de 5,25 milioane de euro. Banii trebuiau să ajungă în cont până la sfârșitul lunii iulie, dar plata a fost întârziată.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a amenințat că va crește prețul, dar acum constată că greșeala nu a fost din partea omologilor din Qatar.

În momentul în care Al Gharafa era pe cale să trimită banii, hackerii ar fi pătruns în conturile de e-mail. Au cerut mai întâi detaliile unui cont bancar de la FCSB și au avut unul asemănător înființat la o altă bancă din Vietnam.

Reclamă

Ei au trimis apoi factura și alte informații către Qatar, spunând că ar putea trimite plata pentru jucător conform unor instrucțiuni prezentate într-un document.

Presa românească o numește frauda secolului și, cel mai probabil, în spate se află mafia asiatică”, au scris cehii de la infotbal.cz.

Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman! Cum se apără formaţia din Qatar

Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman. Potrivit lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, campioana României nu a încasat suma de 5,25 milioane de euro pentru transferul lui Florinel Coman la Al-Gharafa.

Suma ar urma să crească cu un milion de euro, deoarece formaţia din Qatar a depăşit termenul limită pentru plata transferului.

Qatarezii i-au explicat lui Gigi Becali că banii au ajuns într-un cont din Vietnam, fiind victima unor hackeri. Cu toate acestea, Gigi Becali nu a vrut să audă de scuza celor de la Al-Gharafa şi i-a reclamat la FIFA.

În urma dezvăluirilor făcute de patronul celor de la FCSB, oficialii celor de la Al-Gharafa au oferit o reacţie pentru turcii de la Fanatik, susţinând că au trimis banii:

„Informațiile trimise către noi cuprind un cont din Vietnam. Noi am trimis banii”, au spus qatarezii, potrivit fanatik.com.tr.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:42

Gigi Becali a numit jucătorul de la care are aşteptări în FCSB – Sparta Praga: „Am vorbit cu Pintilii”

18:04

Gigi Becali, noi detalii despre banii din transferul lui Coman care au ajuns în Vietnam: „Nu e ţeapă! Au fost minţiţi”

18:02

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga: „Va fi calvar în Ghencea”

17:40

Ana Bărbosu va primi medalia de bronz vineri, de la ora 09:30, pe esplanada Casei Olimpice din București. Cine i-o va înmâna

16:45

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 august

16:42

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: „Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri”

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 „Se poartă foarte urât cu el!” Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și