Închide meniul

Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman! Cum se apără formaţia din Qatar

Alex Masgras Publicat: 12 august 2024, 20:31

Reclamă
Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman! Cum se apără formaţia din Qatar

Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman! Cum se apără formaţia din Qatar

Florinel Coman / Profimedia

Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman. Potrivit lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, campioana României nu a încasat suma de 5,25 milioane de euro pentru transferul lui Florinel Coman la Al-Gharafa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma ar urma să crească cu un milion de euro, deoarece formaţia din Qatar a depăşit termenul limită pentru plata transferului.

Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman! Cum se apără formaţia din Qatar

Qatarezii i-au explicat lui Gigi Becali că banii au ajuns într-un cont din Vietnam, fiind victima unor hackeri. Cu toate acestea, Gigi Becali nu a vrut să audă de scuza celor de la Al-Gharafa şi i-a reclamat la FIFA.

În urma dezvăluirilor făcute de patronul celor de la FCSB, oficialii celor de la Al-Gharafa au oferit o reacţie pentru turcii de la Fanatik, susţinând că au trimis banii:

„Informațiile trimise către noi cuprind un cont din Vietnam. Noi am trimis banii”, au spus qatarezii, potrivit fanatik.com.tr.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, dezvăluiri halucinante: „Banii pe Coman au ajuns în Vietnam! Au spart mail-urile hackerii şi i-au trimis acolo”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri halucinante despre transferul lui Florinel Coman. Patronul de la FCSB a spus că nu a primit nici acum banii pentru Florinel Coman. Conform unei clauze din contract, Becali ar trebui să primească cu un milion în plus pentru Coman.

Gigi Becali a dezvăluit că, din cauza hackerilor, banii trimişi de Al-Gharafa au ajuns în Vietnam.

„Problema e că nu am primit banii de pe Coman. Ei zic că au dat banii, că au băgat banii în Vietnam. Ei au zis că au dat banii în Vietnam. Acum trebuie să ne mai dea un milion în plus. I-am reclamat în FIFA. Ei aveau contul nostru, noi le-am trimis.

Reclamă

Nişte hackeri au spart mail-urile şi ne-au trimis nouă alt număr de cont. Noi i-am dat la FIFA să ne mai dea încă un milion. Ei au dat la poliţie, că facem anchetă. Noi trebuie să primim banii până pe 31. Acum e 8 august, trebuie să dea un milion în plus”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 13 aug.

Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi

0:20 13 aug.

„Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!”

23:57

Concluzia lui Cătălin Chirilă, după experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sper să reuşesc să fiu bun şi pe valuri”

23:56

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

1 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 2 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 5 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu 6 Răsturnare de situaţie! Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia
Citește și