Închide meniul

„A fost jenant! Fii bărbat!” Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Alexandru Albu de la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 10:04

Reclamă
A fost jenant! Fii bărbat!” Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Alexandru Albu de la Rapid

Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Alexandru Albu de la Rapid

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Alexandru Albu, mijlocașul celor de la Rapid. Fostul internațional a declarat că acesta ar fi trebuit să-și asume faptul că a petrecut în club, după înfrângerea giuleștenilor cu Poli Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu și Andrei Borza au fugit din cantonamentul Rapidului și au mers într-un club de fițe din Iași. Cei doi au fost imediat amendați și excluși din lot pentru duelul cu UTA.

Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Alexandru Albu de la Rapid

Alexandru Albu nu a recunoscut inițial faptul că a petrecut în club, lucru cu care a fost contrazis chiar și de propriul impresar. Acest fapt l-a remarcat și Helmut Duckadam, iar fostul internațional l-a criticat pe mijlocașul Rapidului.

„Eroul de la Sevilla” a declarat că Albu ar fi trebuit să-și asume greșeala comisă și nu să declare contrariul, având în vedere că au existat imagini cu el și Borza, din club.

„Se bea și înainte, dar jucătorii știau când să bea. Aveai meci la săptămână, era altceva, nu ca acum, să bei după un meci în care te-ai făcut de râs și când ai alt meci peste alte două zile.

Reclamă

Ce a fost jenant a fost declarația lui Albu. Fii bărbat, spune «Am greșit și asta este». Mi s-a părut exagerat. Nu era clar că se află?”, a declarat Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Alexandru Albu a lipsit de la meciul cu UTA, câștigat de Rapid categoric, cu scorul de 4-1. Și Andrei Borza a fost out din lotul giuleștenilor, acesta fiind înlocuit de puștiul Robert Bădescu, care a marcat chiar la debut.

Cristiano Bergodi a anunţat ce se întâmplă cu Alexandru Albu şi Andrei Borza, după Rapid – UTA 4-1

Cristiano Bergodi a anunţat ce se întâmplă cu Alexandru Albu şi Andrei Borza, după Rapid – UTA 4-1. Cei doi au petrecut în club după eşecul de la Iaşi (1-3) şi au fost trimişi la echipa a doua a giuleştenilor, fiind şi sever amendaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul italian consideră că un meci în afara lotului e de ajuns pentru cei doi, care şi-au cerut scuze în faţa staffului şi a echipei, după ce au ales să fugă din cantonament, după prima înfrângere din 2024.

Borza și Alex Albu revin la echipă, și-au cerut scuze în fața colegilor, a staff-ului și a conducerii. Așa am hotărât, eu sunt antrenorul. Au făcut o greșeală.

Am făcut o mică ședință cu ei, de față cu jucătorii, iar de acum ne bazăm pe ei. Andrei și Alex au înțeles că au greșit. Noi suntem un grup, o familie, nu trebuie să îi tratăm ca pe niște interlopi”, a spus Begodi, după Rapid – UTA 4-1.

Albu şi Borza au fost titulari incontestabili la Rapid în această ediţie de camăpionat. Mijlocaşul defensiv a jucat în 25 de partide din Liga 1. Fundaşul stânga de 18 ani, transferat cu 800.000 de euro de la Viitorul lui Gică Hagi, a evoluat în 19 meciuri din campionat şi a oferit o pasă decisivă. El rezovă şi problema jucătorului U21.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și