Închide meniul

Cristiano Bergodi a anunţat ce se întâmplă cu Alexandru Albu şi Andrei Borza, după Rapid – UTA 4-1

Dan Roșu Publicat: 29 februarie 2024, 7:00

Reclamă
Cristiano Bergodi a anunţat ce se întâmplă cu Alexandru Albu şi Andrei Borza, după Rapid – UTA 4-1

Cristiano Bergodi a anunţat ce se întâmplă cu Alexandru Albu şi Andrei Borza

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci - Profimedia Images

Cristiano Bergodi a anunţat ce se întâmplă cu Alexandru Albu şi Andrei Borza, după Rapid – UTA 4-1. Cei doi au petrecut în club după eşecul de la Iaşi (1-3) şi au fost trimişi la echipa a doua a giuleştenilor, fiind şi sever amendaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul italian consideră că un meci în afara lotului e de ajuns pentru cei doi, care şi-au cerut scuze în faţa staffului şi a echipei, după ce au ales să fugă din cantonament, după prima înfrângere din 2024.

Cristiano Bergodi a anunţat ce se întâmplă cu Alexandru Albu şi Andrei Borza

„Borza și Alex Albu revin la echipă, și-au cerut scuze în fața colegilor, a staff-ului și a conducerii. Așa am hotărât, eu sunt antrenorul. Au făcut o greșeală.

Am făcut o mică ședință cu ei, de față cu jucătorii, iar de acum ne bazăm pe ei. Andrei și Alex au înțeles că au greșit. Noi suntem un grup, o familie, nu trebuie să îi tratăm ca pe niște interlopi”, a spus Begodi, după Rapid – UTA 4-1.

Borza şi Albu revin pentru un final incendiar de sezon regular

Albu şi Borza au fost titulari incontestabili la Rapid în această ediţie de camăpionat. Mijlocaşul defensiv a jucat în 25 de partide din Liga 1. Fundaşul stânga de 18 ani, transferat cu 800.000 de euro de la Viitorul lui Gică Hagi, a evoluat în 19 meciuri din campionat şi a oferit o pasă decisivă. El rezovă şi problema jucătorului U21.

Reclamă

După anunţul lui Bergodi, Alexandru Albu şi Andrei Borza vor putea juca în ultimele două meciuri din sezonul regulat al Ligii 1. Giuleştenii se vor duela în deplasare cu Universitatea Craiova şi pe teren propriu cu FCSB.

Dan Șucu, decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu

Pe de altă parte, se pare că Albu nu va scăpa de furia lui Dan Şucu. Patronul Rapidului a intervenit şi a luat o primă măsură drastică în scandalul momentului. Milionarul român nu s-a mulţumit doar cu excluderea din lot şi cu amenda primită de cei doi jucători.

Dan Şucu a decis să nu îi mai prelungească contractul lui Alexandru Albu. Negocierile se purtau de mai mult timp, dar acţionarul majoritar al giuleştenilor le-a închis după scandalul de la Iaşi. Astfel, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani va pleca de la echipă în această vară, când îi expiră înţelegerea.

Reclamă 4 / 0/3

Albu are astfel drum liber spre CFR Cluj, acolo unde este dorit de Adi Mutu. Rămâne de văzut dacă „Briliantul” îl va convinge pe patronul grupării din Gruia să îi facă o ofertă jucătorului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și