Închide meniul

„A fost primul” Răzvan Lucescu a dat verdictul în privinţa relaţiei lui Elias Charalambous cu Gigi Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2024, 21:39

Reclamă
„A fost primul Răzvan Lucescu a dat verdictul în privinţa relaţiei lui Elias Charalambous cu Gigi Becali!

Răzvan Lucescu a dat verdictul în privinţa relaţiei lui Elias Charalambous cu Gigi Becali!

Gigi Becali şi Elias Charalambous / Colaj Hepta & Profimedia

Răzvan Lucescu a dat verdictul în privinţa relaţiei lui Elias Charalambous cu Gigi Becali! Antrenorul care a cucerit, recent, un nou titlu de campion al Greciei cu PAOK l-a lăudat pe Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a punctat că Elias Charalambous e primul care a reuşit să gestioneze foarte bine relaţia cu Gigi Becali.

„A fost primul” Răzvan Lucescu a dat verdictul în privinţa relaţiei lui Elias Charalambous cu Gigi Becali!

”Aș prefera să nu (n.r.: să nu întâlnească FCSB în cupele europene). Am tot fost întrebat de asta. Dacă e să ne întâlnim, asta e. Acesta e fotbalul, dar aș prefera să nu.

Voi omiteți de la FCSB munca antrenorului. Charalambous a fost primul care a putut să gestioneze această relație complicată cu patronul, cu 11-le de start, cu schimbările. Charalambous e principalul, nu Pintilii. Eu nu vorbesc de ce a făcut Pintilii.

Ca să câștigi nu trebuie să faci doar ce spune patronul. Când termini constant pe locul doi, înseamnă că se face totuși o muncă pe teren, nu e doar o muncă de patron”, a declarat Răzvan Lucescu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali se teme de PAOK!

Nici Gigi Becali nu ar dori ca echipa lui să întâlnească PAOK în cupele europene. FCSB s-ar putea duela cu PAOK în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Becali a recunoscut că PAOK e o echipă superioară FCSB-ului.

”Poate PAOK e mai bună! Macabbi Tel Aviv, Apoel, Slovan, Ferencvaros sunt așa de puternice? Să ne dăm la o parte că vine Macabbi Tel Aviv? Dacă sunt așa de puternice… să nu ne mai prezentăm? Eu am mare încredere”, a declarat Gigi Becali.

Adversarii posibili ai lui FCSB în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Adversarii posibili ai lui FCSB în turul doi preliminar al Ligii Campionilor

FCSB revine în Ghencea! Anunţul lui Gigi Becali: „E rezolvat”

FCSB revine în Ghencea pentru meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. Gigi Becali a anunţat că nu mai e niciun obstacol în calea folosirii stadionului Ghencea de către FCSB.

Reclamă

Becali a precizat că echipa lui va evolua în Ghencea doar atunci când Arena Naţională nu va fi disponibilă. În timpul verii, pe Arena Naţională se organizează mai multe concerte.

Cu stadionul este rezolvat, că nu mai semnează colonelul de la CSA, semnează ministrul direct. Să nu mai facă ei figuri, că antitero, că nu știu cum.

Ciolacu a hotărât, ministrul semnează. Nu mă mai interesează de CSA. Să știe și ăia de la CSA, galeria, că nu-mi trebuie mie discuții și scandal. Eu joc în Ghencea doar când nu e Arena Națională”, a declarat Gigi Becali.

 

 

 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și