Închide meniul

FCSB revine în Ghencea! Anunţul lui Gigi Becali: „E rezolvat”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2024, 17:56

Reclamă
FCSB revine în Ghencea! Anunţul lui Gigi Becali: „E rezolvat

FCSB revine în Ghencea! Anunţul lui Gigi Becali: "E rezolvat"

Mihai Stoica, Gheorghe Mustață și fanii FCSB, în Ghencea / Hepta

FCSB revine în Ghencea pentru meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. Gigi Becali a anunţat că nu mai e niciun obstacol în calea folosirii stadionului Ghencea de către FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a precizat că echipa lui va evolua în Ghencea doar atunci când Arena Naţională nu va fi disponibilă. În timpul verii, pe Arena Naţională se organizează mai multe concerte.

FCSB revine în Ghencea! Anunţul lui Gigi Becali: „E rezolvat”

Cu stadionul este rezolvat, că nu mai semnează colonelul de la CSA, semnează ministrul direct. Să nu mai facă ei figuri, că antitero, că nu știu cum.

Ciolacu a hotărât, ministrul semnează. Nu mă mai interesează de CSA. Să știe și ăia de la CSA, galeria, că nu-mi trebuie mie discuții și scandal. Eu joc în Ghencea doar când nu e Arena Națională”, a declarat Gigi Becali.

Primul care a dezvăluit că FCSB va reveni în Ghencea a fost liderul Peluzei Nord, Gigi Mustaţă. ”Vom juca în Ghencea în preliminariile UEFA Champions League. E semnat contractul. Până în septembrie, acolo jucăm. Chiar dacă se supără MM, că nu trebuia să spun, suntem campioni, avem voie”, declara Mustață, într-un live realizat de Gabi Safta pe Facebook, după ce FCSB a câştigat campionatul.

Reclamă
Reclamă 4

Ulterior, Mihai Stoica preciza că nu era încă semnat contractul, dar că şansele ca FCSB să revină în Ghencea erau foarte mari. Iată că Becali a făcut acum publică revenirea FCSB-ului pe stadionul administrat de CSA Steaua.

FCSB va juca şi Supercupa României pe stadionul Ghencea, împotriva celor de la Corvinul. Meciul e programat pe 6 iulie şi va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

„Bă, băieţi, nu mai merge aşa” Anunţul lui Gigi Becali despre transferul atacantului din străinătate!

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul atacantului din străinătate a venit în urma unei întrebări pe care i-au pus-o jurnaliştii milionarului din Pipera.

Reclamă

Iniţial, Gigi Becali a spus că nu îl cunoaşte pe atacantul Tshegofatso Mabasa, de la Orlando Pirates.

Ulterior, Gigi Becali a anunţat că nu va mai da detalii despre transferuri. Patronul „roş-albaştrilor” e hotărât să nu mai dea detalii de la negocieri.

Tshegofatso Mabasa este atacantul urmărit de Florin Vulturar, finul lui Becali şi omul de încredere al FCSB-ului în privinţa transferurilor din afara ţării.

”Bă, băieți, nu mai merge așa, cum știați voi înainte. Nu mai merge. Nu trebuie să știți înainte. Veți afla când vor semna contractul, da? De ce să știți înainte? Să-mi creez concurență? Pentru ce. Nu mai fac d-astea”, a precizat Becali.

„Probabil azi se va rezolva!” Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu. Cu cât va plusa

Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu. Patronul de la FCSB încearcă să își întărească echipa pentru preliminariile UEFA Champions League, iar acum încearcă, din nou, să îl aducă pe Munteanu.

Inițial, Gigi Becali a spus că nu va mai încerca să îl transfere pe Louis Munteanu, pentru că Fiorentina a cerut o sumă mai mare pe român, față de oferta inițială a campioanei. 1,2 milioane de euro a oferit atunci Gigi Becali, pentru transferul atacantului, în timp ce Fiorentina a cerut 1,5 milioane.

Totuși, Gigi Becali a dezvăluit acum că va încerca în continuare să îl transfere pe Munteanu. După ce Fiorentina a pierdut finala Conference League, Becali a spus că este dispus să pluseze, pentru a îl transfera pe atacantul român.

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Știu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulți și o să aducă jucători valoroși. Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina daca nu și-a pus baza în el până acum, doar nu și-or pune de acum înainte.

Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gândesc. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, a spus Gigi Becali, la palat.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:27

„E plictisitor!” Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal! Sportul care l-a cucerit pe „R9”: „E o nebunie!”

20:56

Ilie Dumitrescu, scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024: „L-au făcut cum au vrut!”

20:51

CSM București și Gloria Bistrița, în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin! Rapid, în Grupa B. Cu cine se vor duela

20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

20:06

„Putem să batem!” George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și