Închide meniul

A fost stabilită echipa sezonului din Liga 1! Cine a fost desemnat cel mai bun antrenor din stagiunea 2023-2024

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 19:31

Reclamă
A fost stabilită echipa sezonului din Liga 1! Cine a fost desemnat cel mai bun antrenor din stagiunea 2023-2024

A fost stabilită echipa sezonului din Liga 1!

Logo Liga Profesionistă de Fotbal - lpf.ro

A fost stabilită echipa sezonului din Liga 1! Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, miercuri, echipa ideală a sezonului 2023-2024 din primul eșalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform site-ului oficial al Ligii, „la baza acestei departajări stau statisticile LPF (numărul de meciuri jucate, golurile marcate, pasele decisive etc), prezenţele nominalizaţilor în echipa ideală a fiecărei etape, punctajul din fiecare rundă cumulat, precum şi nominalizările făcute pentru „Jucătorul meciului”.

A fost stabilită echipa sezonului din Liga 1!

Componenţa echipei:

Ştefan Târnovanu (FCSB, 39 de meciuri) – Christopher Braun (Rapid, 36 meciuri), Siyabonga Ngezana (FCSB, 30 de meciuri), Joyskim Dawa (FCSB, 36 de meciuri, Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova, 36 de meciuri) – Karlo Muhar (CFR Cluj / 38 de meciuri), Darius Olaru (FCSB – 36 de meciuri) – Philip Otele (CFR Cluj – 40 de meciuri), Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova -35 de meciuri), Florinel Coman (FCSB , 34 de meciuri) – Albion Rrahmani (Rapid, 25 de meciuri), notează news.ro.

Antrenor: Elias Charalambouls (FCSB).

Reclamă
Reclamă 4

„Echipa ideală” a LPF are şi 11 rezerve: Răzvan Sava (CFR Cluj) – Valentin Creţu (FCSB), Denis Ciobotariu (Sepsi Sf. Gheorghe), Anton Kresic (CFR Cluj), Risto Radunovic (FCSB) – Adrian Şut (FCSB), Panagiotis Tachtsidis (CFR Cluj) – Ciprian Deac (CFR Cluj), Dan Nistor (Universitatea Cluj), Marius Ştefănescu (Sepsi OSK) – Louis Munteanu (Farul Constanţa).

Mihai Pintilii a dezvăluit ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului!

Mihai Pintilii a dezvăluit ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului. Delegatul campioanei a vorbit despre atmosfera din interiorul echipei patronate de Gigi Becali.

Cu Elias Charalambous și Mihai Pintilii la cârma echipei, FCSB a câștigat un nou titlu de campioană după o pauză de 9 ani. Acum, Pintilii a dezvăluit ce relație are cu jucătorii care au câștigat actualul sezon de Liga 1.

Reclamă

Delegatul campioanei a dezvăluit că își permite să ridice tonul la jucători, având în vedere că se află în staff-ul FCSB-ului de o perioadă lungă de timp.

De asemenea, Pintilii a vorbit și despre Elias Charalambous și a spus că tehnicianul este o fire mai calmă, care îl temperează.

„Eu mă mai enervez la antrenamente şi mai țip la ei, că îmi permit. Elias fiind din altă ţară e mai calm.

Şi mie îmi mai zice ‘Calm, calm’, dar ăsta sunt eu. În viaţa de zi cu zi sunt, dar la antrenamente sunt lucruri care ţin de antrenament, clar îmi doresc ca ei să progreseze, nu să stagneze, să stea aici”, a spus Mihai Pintilii, la orangesport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și