Închide meniul

„Țip la ei! Îmi permit!” Mihai Pintilii a dezvăluit ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului!

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 17:31

Reclamă
„Țip la ei! Îmi permit! Mihai Pintilii a dezvăluit ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului!

Mihai Pintilii a dezvăluit ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului!

Mihai Pintilii / Profimedia

Mihai Pintilii a dezvăluit ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului. Delegatul campioanei a vorbit despre atmosfera din interiorul echipei patronate de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Elias Charalambous și Mihai Pintilii la cârma echipei, FCSB a câștigat un nou titlu de campioană după o pauză de 9 ani. Acum, Pintilii a dezvăluit ce relație are cu jucătorii care au câștigat actualul sezon de Liga 1.

Mihai Pintilii a dezvăluit ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului!

Delegatul campioanei a dezvăluit că își permite să ridice tonul la jucători, având în vedere că se află în staff-ul FCSB-ului de o perioadă lungă de timp.

De asemenea, Pintilii a vorbit și despre Elias Charalambous și a spus că tehnicianul este o fire mai calmă, care îl temperează.

„Eu mă mai enervez la antrenamente şi mai țip la ei, că îmi permit. Elias fiind din altă ţară e mai calm.

Reclamă
Reclamă

Şi mie îmi mai zice ‘Calm, calm’, dar ăsta sunt eu. În viaţa de zi cu zi sunt, dar la antrenamente sunt lucruri care ţin de antrenament, clar îmi doresc ca ei să progreseze, nu să stagneze, să stea aici”, a spus Mihai Pintilii, la orangesport.ro.

Gigi Becali mai forţează o revenire la FCSB

Gigi Becali negociază cu Florin Tănase, dar nu se opreşte şi mai forţează o revenire la FCSB. Patronul campioanei României a dezvăluit în ce condiţii poate semna cu Alex Chipciu în această perioadă de mercato.

Chipciu a fost ofertat de Gigi Becali şi poate reveni după 8 ani în tricoul roş-albastru. Trei milioane de euro plătea Anderlecht, în 2016, pentru a-l transfera din România. Finanţatorul FCSB-ului a fost convis de Mihai Stoica să insiste pentru veteranul de 35 de ani.

Reclamă

Alex Chipciu poate devenit al doilea jucător de la U Cluj care vine la campioana Ligii 1. Daniel Popa a semnat deja cu FCSB şi a adus în conturile clubului din Ardeal 300.000 de euro.

„Cu Chipciu nu știu, nu e problema mea. Mi-a spus MM despre el, am zis că îmi place de el. Dacă poate să vină, să vină. Nu este o negociere cu el.

Este jucătorul nostru, ne-a ajutat. S-ar întoarce acasă. Chiar dacă nu joacă, ar fi acolo, cu noi, cum e Pintilii. Orice jucător cu care am făcut performanță poate veni să ia câteva mii de euro salariu, să lucreze la mine, la FCSB.

Îl iau de prietenie, da, pentru că am câștigat bani cu el la viața mea. Orice jucător cu care am câștigat bani are ușa deschisă la mine. Dacă vor câteva mii de euro lunar, au ușa deschisă!”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și