Închide meniul

A fost titular în ultimele meciuri, dar Gigi Becali îl scoate din echipă: „Bă, nu iei tu hotărârea! Eu, Becali, o iau!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 decembrie 2022, 15:21

A fost titular în ultimele meciuri, dar Gigi Becali îl scoate din echipă: „Bă, nu iei tu hotărârea! Eu, Becali, o iau!

Gigi Becali îl scoate din nou din echipă pe Andrei Vlad

Gigi Becali îl scoate din nou din echipă pe Andrei Vlad / Hepta

Andrei Vlad a fost titular în ultimele meciuri la FCSB, dar Gigi Becali îl scoate din echipă. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că Ștefan Târnovanu rămâne prioritatea sa, chiar dacă are încredere și în calitățile lui Vlad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Târnovanu s-a accidentat și a ratat ultimele 3 meciuri ale vicecampioanei. În locul său a fost folosit Andrei Vlad, goalkeeper-ul de 23 de ani care fusese tras pe linie moartă de latifundiarul din Pipera, după gafele comise în sezonul trecut.

Andrei Vlad a fost titular în ultimele meciuri, dar Gigi Becali îl scoate din echipă

Andrei Vlad jucase în numai două meciuri, ambele în Cupa României, în această stagiune, până să profite de absența lui Ștefan Târnovanu.

După înfrângerea cu CFR Cluj, din urmă cu o săptămână, Vlad a declarat că ia în calcul să plece la altă echipă, pentru a prinde mai multe minute.

Gigi Becali i-a dat replica tânărului portar, despre care spune că va reveni la statutul de rezervă, după ce Ștefan Târnovanu va fi recuperat. În plus, finanțatorul vicecampioanei nu concepe să-l lase să plece pe Vlad, explicând că acesta este ținut de contract la FCSB.

Reclamă

„Poate să fie titular, dar nu poate să fie în locul lui Târnovanu. A arătat că poate. Luăm în calcul avantajul fiecăruia. Avantajul meu, la ora asta, e Târnovanu. Nu zic că nu ar apăra bine Vlad, dar avantajul meu e Târnovanu.

Are doi metri, joacă la națională, și pot să iau bani pe el. Asta e mentalitatea mea. Păi da, să plece. Așa a zis el, că vrea să plece? Păi și eu, spre exemplu, vreau să-l dau afară pe Dulca, dar nu pot.

Eu îi spun: bă, nu iei tu hotărârea care e mai bună pentru tine. Eu iau hotărârea care e mai bună pentru mine. Eu, Becali, nu tu. Tu ai luat hotărârea când ai semnat”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Vlad, cu gândul la plecarea de la FCSB: „E clar că îmi doresc să joc!”

„Nu am ce sa fac (n.r. în privința statutului de rezervă la FCSB). A trebuit să mă antrenez la fel de intens și să fiu pregătit să intru pe teren.

Am aflat zilele trecute când mi s-a transmis că Fane a suferit o entorsă sau ceva… Nu știu exact ce s-a întâmplat. 

Clar (n.r. că se gândește la o plecare în iarnă) că imi doresc să joc cât mai mult, vine pauza de iarnă și atunci o să iau cea mai bună decizie pentru mine, fie că rămân aici, fie că voi pleca în altă parte. Eu îmi doresc să joc mai mult”, a spus Andrei Vlad, la finalul meciului Chindia – FCSB, scor 0-2.

Contractul lui Andrei Vlad cu FCSB expiră în vara anului viitor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și