Închide meniul

Gigi Becali, răspuns „acid” pentru Andrei Vlad: „Eu iau hotărârea, nu el!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 16 decembrie 2022, 13:44

Gigi Becali, răspuns acid” pentru Andrei Vlad: Eu iau hotărârea, nu el!”

Gigi Becali, răspuns „acid” pentru Andrei Vlad

Gigi Becali/hepta

Gigi Becali a avut un răspuns „acid” pentru Andrei Vlad, după ce portarul FCSB-ului a declarat că se gândește să plece de la formația bucureșteană, fiind nemulțumit de statura de rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad (23 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2017, de la Universitatea Craiova, pentru 400.000 de euro.

Gigi Becali, răspuns „acid” pentru Andrei Vlad

Latifundiarul din Pipera susține că el este cel care hotărăște cine apără poarta FCSB-ului. Și a lăsat de înțeles că Andrei Vlad va avea, în continuare, statutul de rezervă, chiar dacă a avut evoluții foarte bune în ultimele două meciuri jucate.

„Cum să plece? Cu macaraua? Păi are contract. El a zis că va lua hotărârea să fie bine pentru el. Eu iau hotărârea, nu el. Când nu le convine ceva, trebuie să ia hotărâri. De ce trebuie să joci tu?”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Andrei Vlad a revenit în poarta FCSB-ului la partida cu Chindia Târgoviște, câștigată de bucureșteni cu 2-0, „profitând” de accidentarea lui Ștefan Târnovanu.

Reclamă

Andrei Vlad: „Îmi doresc să joc mai mult!”

Declarația, care l-a iritat pe Gigi Becali, a avut loc la finalul partidei Chindia – FCSB, 0-2. La acel moment, Andrei Vlad a declarat faptul că nu este mulțumit de statutul de rezervă, pe care îl are la FCSB, și că se gândește să plece de la echipă, în această iarnă.

„Nu am ce sa fac (n.r. în privința statutului de rezervă la FCSB). A trebuit să mă antrenez la fel de intens și să fiu pregătit să intru pe teren.

Am aflat zilele trecute când mi s-a transmis că Fane a suferit o entorsă sau ceva… Nu știu exact ce s-a întâmplat. 

Reclamă 4 / 0/3

Clar (n.r. că se gândește la o plecare în iarnă) că imi doresc să joc cât mai mult, vine pauza de iarnă și atunci o să iau cea mai bună decizie pentru mine, fie că rămân aici, fie că voi pleca în altă parte. Eu îmi doresc să joc mai mult”, a spus Andrei Vlad, la finalul meciului Chindia – FCSB, scor 0-2.

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 35 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și