Închide meniul

„A fost un nămol vopsit. E peste orice imaginație”. Ion Crăciunescu, oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 11:50

A fost un nămol vopsit. E peste orice imaginație”. Ion Crăciunescu, oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2

Ion Crăciunescu, oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2

Petrolul - Chindia / Antena Sport

Ion Crăciunescu, fostul arbitru FIFA, s-a declarat oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Chindia, au marcat Cooper și Popa, în timp ce unicul gol al gazdelor a fost semnat de Grozav.

Ion Crăciunescu, oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2

Ion Crăciunescu s-a arătat siderat de starea gazonului pe care s-a disputat partida dintre Petrolul și Chindia.

„Se iau după un regulament, dar este un teren impracticabil. Nu poți să pretinzi să se joace fotbal pe așa ceva. Suferă și fotbalul și spectatorii și toți.

Cauza este constituită de omologarea terenului. Una dintre condiții este sistemul de încălzire. La Craiova de ce s-a putut juca? Ați văzut ce gazon a fost acolo?

Reclamă

Gazonul, care mustește de apă, s-a stricat direct de când au intrat jucătorii la încălzire înainte să înceapă meciul.

A fost un nămol vopsit. E peste orice imaginație.

Când vezi nămolul ăsta și te duci și dai cu vopsea verde ca să pară a iarbă, e ceva care depășește orice imaginiție”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan: „Parcă ne întoarcem în trecut!”

Nici Viorel Moldovan nu a fost mai indulgent, după ce a văzut „mocirla” de la Ploiești.

Parcă ne întoarcem în trecut, undeva la începutul anilor 90, când se juca fotbalul în astfel de condiţii execrabile. O mare ruşine din acest punct de vedere, vis a vis de cei care au în administraţie stadioanele. Nu se ocupă de ele, toate au probleme cu drenajul, nu sunt făcute cum trebuie. Arată deplorabil suprafaţa de joc, nu am văzut demult.

Cum a plouat puţin, au probleme şi se joacă în condiţii mizerabile.

La Ploieşti, la Arad, la Cluj vorbim de terenuri prost făcute, nu se implică, nu îi interesează. Nu vorbim despre terenuri îngheţate. Nu sunt făcut ca lumea, nu au drenaj. După aceea, putem vorbi despre instalaţia de încălzire care la unele cluburi merge de când începe iarna. A fost de ajuns să ajungă să arate aşa”, a spus Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Ion Crăciunescu, oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și