Închide meniul

„O mare rușine! Se joacă în condiții mizerabile!”. Viorel Moldovan, criză de nervi după ce a văzut Petrolul – Chindia 1-2

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 20:02

O mare rușine! Se joacă în condiții mizerabile!”. Viorel Moldovan, criză de nervi după ce a văzut Petrolul – Chindia 1-2

Viorel Moldovan, criză de nervi după ce a văzut Petrolul - Chindia 1-2

Petrolul - Chindia / Antena Sport

Viorel Moldovan a avut o criză de nervi după ce a văzut în ce condiții s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Chindia, au marcat Cooper și Popa, în timp ce unicul gol al gazdelor a fost semnat de Grozav.

Viorel Moldovan, criză de nervi după ce a văzut Petrolul – Chindia 1-2

Viorel Moldovan consideră inadmisibil faptul că partida de la Ploiești s-a disputat într-o adevărată mocirlă.

„Parcă ne întoarcem în trecut, undeva la începutul anilor 90, când se juca fotbalul în astfel de condiţii execrabile. O mare ruşine din acest punct de vedere, vis a vis de cei care au în administraţie stadioanele. Nu se ocupă de ele, toate au probleme cu drenajul, nu sunt făcute cum trebuie. Arată deplorabil suprafaţa de joc, nu am văzut demult.

Cum a plouat puţin, au probleme şi se joacă în condiţii mizerabile.

Reclamă

La Ploieşti, la Arad, la Cluj vorbim de terenuri prost făcute, nu se implică, nu îi interesează. Nu vorbim despre terenuri îngheţate. Nu sunt făcut ca lumea, nu au drenaj. După aceea, putem vorbi despre instalaţia de încălzire care la unele cluburi merge de când începe iarna. A fost de ajuns să ajungă să arate aşa”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Nae Constantin: „Îmi e greu să cred că își va reveni prea curând terenul!”

Un meci de luptă, pot să spun că a fost și spectaculos pe alocuri, cu ceva faze de poartă. Nu am reușit să scoatem un rezultat pozitiv. E dureros, băieții și-au dorit, au alergat, au muncit. în anumite momente nu am avut nici șansă, am avut câteva situații destul de bune. Am fi putut să ne desprindem, dar nu am reușit. Asta e.

Echipa în dezavantaj a fost obligată să forțeze un pic. Au forțat, dar tot am avut situații și am fi putut să închidem jocul dacă am fi înscris al doilea gol. Pe o suprafață bună, altfel ar fi fost alcătuită formația noastră. Budescu ar fi fost titular. Budescu e un jucător de valoare. Pe un teren bun poate crea mult mai mult decât a arătat astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Am început destul de prost acest an, nu mă așteptam. Trebuie să ne revenim repede, pentru că meciurile trec, echipele din spate acumulează puncte și, când se trage linie, lupta va fi mult mai strânsă.

Pe Huja l-am pierdut pentru o perioadă lungă, are ceva probleme la genunchi. Cred că va lipsi o perioadă lungă. A plecat în Portugalia și așteaptă, lumea spune că ar trebui operat.

Nu știu să vă spun nimic despre Țicu. Orice jucător ar pleca acum ar fi o pierdere mare pentru noi și greu de înlocuit, dar dacă vor veni banii care ne ajută să supraviețuim, acceptăm și mergem înainte.

Îmi e greu să cred că își va reveni prea curând terenul, dar astea sunt condițiile și trebuie să jucăm”, a declarat Nae Constantin, antrenorul Petrolului, la finalul meciului.

Recomandări
  • Viorel Moldovan, criză de nervi după ce a văzut Petrolul – Chindia 1-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și