Închide meniul

A greşit Laurenţiu Reghecampf banca de rezerve? :) A făcut 3 schimbări la pauză la Universitatea Craiova! FCSB, niciuna

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2023, 23:16

Reclamă
A greşit Laurenţiu Reghecampf banca de rezerve? :) A făcut 3 schimbări la pauză la Universitatea Craiova! FCSB, niciuna

A greşit Laurenţiu Reghecampf banca de rezerve? :) A făcut 3 schimbări la pauză la Universitatea Craiova!

Captură OrangeSport

A greşit Laurenţiu Reghecampf banca de rezerve? A făcut 3 schimbări la pauză la Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor a luat această decizia radicală după ce echipa sa a primit 3 goluri în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a avut o primă repriză de coşmar în Ghencea. Oltenii au fost spulberaţi de elevii lui Elias Charalambous. Dubla lui Darius Olaru şi reuşita lui Radunovic au făcut KO echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

A greşit Laurenţiu Reghecampf banca de rezerve? 🙂 A făcut 3 schimbări la pauză la Universitatea Craiova

În acest context, Laurenţiu Reghecampf a decis să facă numai puţin de 3 schimbări la pauză, o mişcare ce este, mai degrabă, o practică obişnuită pentru cei de la FCSB. Astfel, au ieșit Zajkov, Ndong și Crețu şi au intrat Houri, Vlădoiu și Mateiu. În schimb, FCSB nu a făcut nicio schimbare la pauză.

Claudiu Răducanu a revenit în Ghencea şi va vedea din tribune FCSB – Universitatea Craiova

Claudiu Răducanu a revenit în Ghencea şi va vedea din tribune derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Fostul atacant a declarat că vrea să vadă „fotbal adevărat” în derby-ul etapei a opta din Liga 1. De asemenea, „Blocnotes” i-a transmis un mesaj şi lui Florinel Coman.

Claudiu Răducanu a evoluat timp de patru sezoane la FCSB, în perioada 2000-2004, fiind transferat de roş-albaştri de la Extensiv Craiova.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, Claudiu Răducanu a rememorat cele mai frumoase momente trăite pe stadionul din Ghencea, şi a amintit de golurile marcate lui Liverpool şi Southampton.

Pe de altă parte, Claudiu Răducanu a declarat că de la FCSB, cel mai mult îi place de Florinel Coman. Acesta i-a transmis un mesaj lui „Mbappe de România” şi l-a sfătuit să dea totul pe teren, pentru a ajunge în top.

„Am venit aici la meciul Steaua – Craiova. Sau să zic FCSB? Eu consider că Steaua e a lui Gigi Becali, dar să nu mă certe Talpan.

Reclamă

Am venit să văd un meci între două echipe dragi mie. Vreau să văd fotbal adevărat și sper ca cei mai buni să câștige, adică Steaua.

Eu văd 3 echipe în lupta la titlu: FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Eu observ că cei de la FCSB sunt uniți și au demonstrat în primele 4 etape că au forța de a deveni anul acesta campioană.

Am jucat aici cu echipe ca Liverpool, cu care am și marcat, cu Southampton. Cel mai drag moment a fost atunci când am înscris contra lui Liverpool.

Nea Piți a fost pentru mine un tată și așa va rămâne. La fel și Gigi Becali. Am dat totul pe teren pentru echipa asta. Am plecat din Ghencea în decembrie 2004. Nu am mai fost de atunci pe aici. Mă bucur foarte mult că am revenit pe Ghencea.

Îmi place Coman. Vreau să-i spun să dea totul pe teren și, atunci, va ajunge mai sus”, a declarat Claudiu Răducanu, pentru gsp.ro.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

19:19

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și