Închide meniul

Claudiu Răducanu a revenit în Ghencea şi va vedea din tribune FCSB – Universitatea Craiova: „Vreau să văd fotbal adevărat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2023, 21:06

Claudiu Răducanu a revenit în Ghencea şi va vedea din tribune FCSB – Universitatea Craiova: „Vreau să văd fotbal adevărat!

Claudiu Răducanu a revenit în Ghencea şi va vedea din tribune FCSB - Universitatea Craiova

Claudiu Răducanu, la stadionul din Ghencea/ Captură GSP.ro

Claudiu Răducanu a revenit în Ghencea şi va vedea din tribune derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Fostul atacant a declarat că vrea să vadă „fotbal adevărat” în derby-ul etapei a opta din Liga 1. De asemenea, „Blocnotes” i-a transmis un mesaj şi lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Răducanu a evoluat timp de patru sezoane la FCSB, în perioada 2000-2004, fiind transferat de roş-albaştri de la Extensiv Craiova.

Claudiu Răducanu a revenit în Ghencea şi va vedea din tribune FCSB – Universitatea Craiova

Claudiu Răducanu s-a declarat bucuros de faptul că a revenit pe stadionul din Ghencea, după aproape 20 de ani. Fostul atacant a declarat că atât FCSB, cât şi Universitatea Craiova, îi sunt echipe dragi, însă îşi doreşte ca roş-albaştrii să învingă.

De asemenea, Claudiu Răducanu a rememorat cele mai frumoase momente trăite pe stadionul din Ghencea, şi a amintit de golurile marcate lui Liverpool şi Southampton.

Pe de altă parte, Claudiu Răducanu a declarat că de la FCSB, cel mai mult îi place de Florinel Coman. Acesta i-a transmis un mesaj lui „Mbappe de România” şi l-a sfătuit să dea totul pe teren, pentru a ajunge în top.

Reclamă

„Am venit aici la meciul Steaua – Craiova. Sau să zic FCSB? Eu consider că Steaua e a lui Gigi Becali, dar să nu mă certe Talpan.

Am venit să văd un meci între două echipe dragi mie. Vreau să văd fotbal adevărat și sper ca cei mai buni să câștige, adică Steaua.

Eu văd 3 echipe în lupta la titlu: FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Eu observ că cei de la FCSB sunt uniți și au demonstrat în primele 4 etape că au forța de a deveni anul acesta campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Am jucat aici cu echipe ca Liverpool, cu care am și marcat, cu Southampton. Cel mai drag moment a fost atunci când am înscris contra lui Liverpool.

Nea Piți a fost pentru mine un tată și așa va rămâne. La fel și Gigi Becali. Am dat totul pe teren pentru echipa asta. Am plecat din Ghencea în decembrie 2004. Nu am mai fost de atunci pe aici. Mă bucur foarte mult că am revenit pe Ghencea.

Îmi place Coman. Vreau să-i spun să dea totul pe teren și, atunci, va ajunge mai sus”, a declarat Claudiu Răducanu, pentru gsp.ro.

Siyabonga Ngezana, pentru prima dată titular la FCSB. Băluţă şi Sut, trimişi în teren

Siyabonga Ngezana este pentru prima dată titular la FCSB. Fundaşul sud-african a debutat pentru FCSB în etapa trecută, în partida pierdută cu UTA, scor 1-2.

Siyabonga Ngezana profită de accidentarea lui Vlad Chiricheş şi a fost titularizat de Elias Charalambous în derby-ul cu Universitatea Cluj.

Vlad Chiricheş s-a accidentat grav în partida cu UTA şi va lipsi mai multe luni de pe teren. În acest context, Ngezana va fi titularul care va face pereche cu Dawa în apărarea celor de la FCSB. Charalambous a suprins şi cu titularizarea lui Vali Creţu, cel care a fost la un pas să plece de la echipă. Creţu îl înlocuieşte pe Pantea, cel care este suspendat după ce a fost eliminat cu UTA.

De asemenea, Alexandru Băluţă şi Adrian Sut şi-au revenit şi sunt titulari în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și