Închide meniul

„A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 21:14

Reclamă
„A greșit! Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!

Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova - FCSB 2-0

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a venit cu un verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Oficialul campioanei a oferit primele concluzii după duelul din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii antrenați de Costel Gâlcă i-au administrat campioanei prima înfrângere din acest play-off. Partida de pe stadionul „Ion Oblemenco” a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0

În repriza a doua a partidei din Bănie, Octavian Popescu a ales să încerce o super execuție pe o fază de atac a campioanei. Totuși, la faza respectivă, David Miculescu era într-o poziție mai bună, dar acesta nu a primit mingea de la „Perla” lui Gigi Becali.

Având în vedere egoismul lui Popescu, Mihai Stoica a vorbit despre faza în care FCSB putea marca în poarta oltenilor.

„Nu sunt nemulţumit. Dacă ar fi fost jucători care să se fi prezentat în bătaie de joc, atunci da, eram nemulţumit. Nu, nu s-a pus problema. Am dominat partida, este adevărat că Universitatea Craiova a avut ocazii mai multe şi mai mari, dar şi noi am avut ocazii mari.

Reclamă

Acolo la aia am fost puţin nemulţumit (n.r. scăriţa încercată), că Tavi Popescu nu i-a pasat acolo bunului său prieten David Miculescu, care aştepta să o bage cu latul.

Octavian a jucat foarte bine în meciurile din play-off. Bineînţeles că a greşit acolo, dar nu este un individualist, ba chiar mereu caută să paseze. El are ceva de demonstrat la Craiova acolo, pentru că a fost acolo, nu a rămas, cred că asta a gândit”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB!

FCSB este deja campioană şi aşteaptă sărbătoarea cuceririi primului titlu, după o pauză de 9 ani. Trofeul se va decerna la următorul meci al FCSB-ului din play-off, contra celor de la CFR Cluj. Partida se va disputa sâmbăta aceasta, de la ora 20:00. În ultima etapă din play-off, FCSB va juca în deplasare, cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r.: dacă e de părere că cei de la FCSB nu au fost montaţi la meciul cu Universitatea Craiova) Din contră, au venit hotărâți să bată. Și proprietarul lor a avut aceleași gânduri. A spus înainte că va juca meciul cu juniori. Au jucat cu cea mai bună echipă pe care au avut-o. Gândiți-vă cu ce ambiție au venit la noi.

Nouă ne-a fost foarte teamă de acest meci pentru că au venit fără presiune. A fost un spectacol în tribune. Am adus 20.000 de oameni în ziua de Paște”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față Vezi toate știrile
Citește și