Închide meniul

Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 mai 2024, 20:35

Reclamă
Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB!

Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB!

Gigi Becali şi Mihai Rotaru/ Colaj Hepta, AntenaSport

Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB luni, într-un meci disputat pe stadionul Ion Oblemenco. Iată ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce „roş-albaştrii” au suferit prima înfrângere din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este deja campioană şi aşteaptă sărbătoarea cuceririi primului titlu, după o pauză de 9 ani. Trofeul se va decerna la următorul meci al FCSB-ului din play-off, contra celor de la CFR Cluj. Partida se va disputa sâmbăta aceasta, de la ora 20:00. În ultima etapă din play-off, FCSB va juca în deplasare, cu Rapid.

Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB!

(n.r.: dacă e de părere că cei de la FCSB nu au fost montaţi la meciul cu Universitatea Craiova) Din contră, au venit hotărâți să bată. Și proprietarul lor a avut aceleași gânduri. A spus înainte că va juca meciul cu juniori. Au jucat cu cea mai bună echipă pe care au avut-o. Gândiți-vă cu ce ambiție au venit la noi.

Nouă ne-a fost foarte teamă de acest meci pentru că au venit fără presiune. A fost un spectacol în tribune. Am adus 20.000 de oameni în ziua de Paște”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

„Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova

Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova. Fanii olteni nu au uitat că vara trecută, Alexandru Băluţă a preferat să semneze cu FCSB în loc să revină la Universitatea Craiova.

Reclamă

Deja campioni, elevii lui Elias Charalambous au pierdut primul meci din acest playoff. Băluţă a fost inamicul numărul 1 la Craiova şi a fost înjurat pe toată durata meciului.

”Uneori nu e tocmai plăcut că toată lumea te înjură. Ăsta e nivelul lor. Așa sunt oamenii aici. Ne-am simțit obosiți. Am sărbătorit prea mult titlul și poate de aia. Glumesc, desigur. Am avut multe ocazii și am primit ușor golurile. Puteam să egalăm la penalty sau la ocazia lui Tavi Popescu. 

Așteptăm cu nerăbdare acel meci cu CFR Cluj. Merităm pe deplin. Nu va fi un meci ușor. Avem timp să ne refacem până la meciul cu ei. Îmi doresc din tot sufletul să dat tot ce am mai buni”, a spus Alexandru Băluţă la digisport.ro, după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0

Elias Charalambous a spus că echipa sa ar fi trebuit să fie mai concentrată după primul gol primit și a vorbit și despre ocaziile irosite de atacanții săi.

„Am primit un gol foarte devreme în meci. Ar fi trebuit să fim mai concentrați, să înscriem un gol. Totuși, până să primim al doilea gol am fost echipa care a controlat meciului, dar așa e fotbalul, când nu marchezi.

Ocaziile se răzbună, am primit al doilea gol și Craiova a avut mai multe ocazii. Nu e ușor nici pentru jucătorii care au jucat mai puțin să intre. Am vrut să vedem la ce nivel se află.

Așa e la penalty, câteodată înscrii, câteodată nu. Am doar cuvinte de laudă la adresa lui Darius Olaru.

Suntem o echipă mare, trebuie să fim serioși la fiecare meci. Jucătorii și-au arătat calitatea și valoarea, dar nu am reușit să scoatem nici măcar un punct. Înainte de orice sărbătoare avem meciul cu CFR.

Pentru mine, Octavian Popescu este unul dintre cei mai talentați jucători din România, sunt sigur de asta. Trebuie să vorbim și cu doctorul, să vedem ce facem cu această accidentare. Credem foarte mult în el.

Dan Petrescu este un antrenor foarte experimentat, a arătat că se potrivește la CFR. Îl respect.

Reclamă

Le mulțumesc fanilor pentru prezența la meci, ne vedem săptămâna viitoare la duelul cu CFR. Sper să îi facem fericiți, cu un rezutlat bun”, a spus Elias Charalambous, la digisport.ro.

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund Vezi toate știrile
Citește și