Închide meniul

A început demolarea stadionului Farul! Anunţul acţionarului minoritar al clubului, Ciprian Marica

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2023, 21:31

Reclamă
A început demolarea stadionului Farul! Anunţul acţionarului minoritar al clubului, Ciprian Marica

A început demolarea stadionului Farul!

Ciprian Marica s-a pozat cu buldozerele în spate pe stadionul Farul / Instagram

Buldozerele au intrat pe stadionul Farul din Constanţa. Campioana sezonului trecut de Liga 1 va avea o nouă arenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica, acţionar minoritar al clubului, s-a fotografiat pe stadion, în timp ce buldozerele lucrau în spatele lui.

A început demolarea stadionului Farul!

A început demolarea stadionului FARUL! Constanţa va avea stadion de 18.000 de locuri ! 3 luni va dura demolarea și 24 de luni construcția noii arene! Moment istoric astăzi 10.07.2023!”, a scris Ciprian Marica pe Instagram.

Farul este aproape să facă o tranzacţie uriaşă în această vară. Echipa patronată de Gică Hagi, care îl are în acţionariat şi pe Ciprian Marica, l-ar putea vinde pe Adrian Mazilu.

Suma pentru care Gică Hagi a fost de acord să îl cedeze pe Mazilu este de 4 milioane de euro, dar „Regele” a pus o condiţie: puştiul-minune să fie împrumutat, mai întâi, chiar la echipa constănţeană.

Reclamă

Ce scrie presa din Anglia despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton

Presa din Anglia a scris despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton. Englezii au informat că Gică Hagi ar fi pus o condiţie esenţială, ca Adrian Mazilu să fie mai întâi împrumutat la Farul de către Brighton.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ciprian Marica (@ciprianmaricaoficial)

Brighton este aproape să închidă afacerea pentru Adrian Mazilu, extrema de 17 ani de la Farul Constanța, echipă pregătită de marele mijlocaș român Gheorghe Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Mazilu a jucat 71 de minute în Supercupa pierdută de Farul în fața celor de la Sepsi. El a câștigat titlul la primul sezon în prima ligă și a înscris 6 goluri în 19 apariții.

Farul l-ar vrea înapoi sub formă de împrumut, ca parte din înțelegere”, au scris jurnaliştii de la dailymail.co.uk.

Gică Hagi a dat marea lovitură! Adrian Mazilu, la Brighton, pentru 4 milioane de euro

Gică Hagi a dat marea lovitură pe piaţa trasferurilor. Adrian Mazilu a fost vândut de Farul Constanţa la Brighton, chiar înainte de dubla cu Sherrif Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Conform prosport.ro, Farul lui Gică Hagi va încasa patru milioane de euro pentru puştiul de 17 ani care a strălucit în sezonul precedent în tricoul campioanei.

Mai mult, echipa lui Gică Hagi mai poate încasa sume importante şi din bonusuri. Farul a păstrat un procent dintr-un eventual transfer al jucătorului cotat la 1.3 milioane de euro.

Mai mulți scouteri au venit să îl vadă la Euro 2023, dar Emil Săndoi nu l-a folosit prea mult (34 de minute). Chiar și așa, Brighton îl transferă pe jucătorul cotat la 1.3 milioane de euro.

Nu am vorbit nimic. Chiar nu știu. Sincer, trebuie să vorbesc și cu familia și să aleg varianta cea mai bună. Eu îmi doresc să ajung în Premier League. Mi-am făcut treaba aici, m-au ajutat și colegii și asta s-a văzut. Academia produce foarte mulți jucători, sunt mereu acolo și ăsta este un lucru bun”, spunea recent Mazilu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și