Închide meniul
EXCLUSIV

„A înjurat-o vreodată pe Steaua?”. Peluza Nord, reacție fermă la anunțul că ex-dinamovistul Deian Sorescu ar putea ajunge la FCSB

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 ianuarie 2023, 19:50

A înjurat-o vreodată pe Steaua?”. Peluza Nord, reacție fermă la anunțul că ex-dinamovistul Deian Sorescu ar putea ajunge la FCSB

Peluza Nord, reacție devastatoare după ce fanii CSA Steaua au afișat un banner la FCSB - Farul

Peluza Nord, reacție fermă la anunțul că ex-dinamovistul Deian Sorescu ar putea ajunge la FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali a anunțat faptul că FCSB este pe cale să-l transfere, sub formă de împrumut, pe Deian Sorescu de la Rakow.

Peluza Nord, reacție fermă la anunțul că ex-dinamovistul Deian Sorescu ar putea ajunge la FCSB

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, susține că suporterii roș-albaștrilor îl vor primi cu brațele deschise pe Deian Sorescu, nefiind influențați de trecutul său dinamovist.

Totodată, Mustață este de părere că Deian Sorescu va evolua pe postul de fundaș dreapta, la FCSB.

„Lasă să vină! E bine, dacă vine. Au mai fost în trecut discuții despre Deian Sorescu. Ce să facem acum? A înjurat-o vreodată pe Steaua (n.r. FCSB) el? Ciobotariu nu a fost dinamovist? Dacă venea la noi… a înjurat vreodată Steaua? Nu.

Reclamă

Omul a fost profesionist, și-a văzut de treaba lui. Stelea n-a jucat la Dinamo și după a venit la noi? Important este ceea ce credem noi, galeria. Suporterii de la tribuna 1 și 2 se vor bucura când vor vedea că joacă fotbal. Asta ne interesează pe noi! Pe noi ne interesează să-și facă meseria. Să vină Sorescu, că e profesionist.

Sorescu poate să joace și fundaș dreapta. Cine joacă fotbal, ăla să stea în teren. Acum, nu știm ce se întâmplă cu Olaru, că, din discuții, am văzut că și Olaru este pus să plece”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Florin Prunea, anunț categoric după vestea că Deian Sorescu e aproape să semneze cu FCSB

Totodată, Florin Prunea, fostul oficial de la Dinamo, consideră că aducerea lui Deian Sorescu ar reprezenta o adevărată lovitură dată de FCSB pe piața transferurilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Sorescu știe cel mai bine ce are de făcut. Foarte bine, vine la un club puternic din România. Foarte bine dacă se face. (N.r. – Se poate vorbi despre trădare?) În niciun caz, s-au dus vremurile alea. Jucătorul de fotbal trebuie să facă ce e cel mai bine pentru el. Eu am avut în 90′, 96 și 98′ în fiecare an ofertă de la Steaua.

Sigur, n-am putut să fac pasul. Am fost crescut de Dinamo, dar Sorescu este un jucător care a trecut pe la Dinamo, nu este crescut de Dinamo, nu este asimilat ca un mare dinamovist. A stat 4 ani la Dinamo, nu poate fi numit dinamovist. Dar este un jucător foarte bun, dacă FCSB reușește să-l ia, este o afacere bună. Joacă și pe mai multe posturi și este un jucător exemplu, un jucător foarte bun care n-a făcut probleme pe unde a fost.

(N.r. – Se poate impune la FCSB?) Fără probleme, este un jucător de echipă națională. Dar eu sunt curios dacă se face, nu cred că se face. Ar fi un pas în spate pentru el pentru că s-a dus la o echipă bună din campionatul Poloniei și pe un salariu, bănuiesc, destul de mare. Nu știu dacă FCSB poate să îi suporte salariul pe care îl câștigă în Polonia”, a spus Florin Prunea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și