Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Prunea, anunț categoric după vestea că Deian Sorescu e aproape să semneze cu FCSB: „Nu poate fi numit dinamovist!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 ianuarie 2023, 17:58

Florin Prunea, anunț categoric după vestea că Deian Sorescu e aproape să semneze cu FCSB: „Nu poate fi numit dinamovist!

Deian Sorescu s-a înțeles cu Gigi Becali pentru transferul la FCSB

Deian Sorescu s-a înțeles cu Gigi Becali pentru transferul la FCSB / Hepta

Florin Prunea a făcut un anunț categoric după vestea că Deian Sorescu e aproape să semneze cu FCSB. Fostul portar și președinte al lui Dinamo este de părere că transferul lui Sorescu la rivala „câinilor” nu ar reprezenta o trădare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorescu a jucat aproape 4 ani la clubul din „Ștefan cel Mare”, între 2018 și 2022, dar Prunea spune că mijlocașul „nu este asimilat ca un mare dinamovist”.

Florin Prunea, anunț categoric după vestea că Deian Sorescu e aproape să semneze cu FCSB

Florin Prunea este convins că, pentru FCSB, transferul lui Deian Sorescu va reprezenta o adevărată lovitură. Totuși, din perspectiva mijlocașului, Prunea spune că o revenire în România ar însemna un pas înapoi.

Sorescu evoluează în prezent la Rakow, în prima ligă din Polonia. Polonezii le-au plătit 800.000 de euro celor de la Dinamo pentru transferul mijlocașului, în urmă cu un an.

„Sorescu știe cel mai bine ce are de făcut. Foarte bine, vine la un club puternic din România. Foarte bine dacă se face. (N.r. – Se poate vorbi despre trădare?) În niciun caz, s-au dus vremurile alea. Jucătorul de fotbal trebuie să facă ce e cel mai bine pentru el. Eu am avut în 90′, 96 și 98′ în fiecare an ofertă de la Steaua.

Reclamă

Sigur, n-am putut să fac pasul. Am fost crescut de Dinamo, dar Sorescu este un jucător care a trecut pe la Dinamo, nu este crescut de Dinamo, nu este asimilat ca un mare dinamovist. A stat 4 ani la Dinamo, nu poate fi numit dinamovist. Dar este un jucător foarte bun, dacă FCSB reușește să-l ia, este o afacere bună. Joacă și pe mai multe posturi și este un jucător exemplu, un jucător foarte bun care n-a făcut probleme pe unde a fost.

(N.r. – Se poate impune la FCSB?) Fără probleme, este un jucător de echipă națională. Dar eu sunt curios dacă se face, nu cred că se face. Ar fi un pas în spate pentru el pentru că s-a dus la o echipă bună din campionatul Poloniei și pe un salariu, bănuiesc, destul de mare. Nu știu dacă FCSB poate să îi suporte salariul pe care îl câștigă în Polonia”, a spus Florin Prunea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

În prezent, Deian Sorescu este cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB! Fostul dinamovist, aproape de revenirea în Liga 1

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB. Ioan Becali a anunţat că mai lipseşte doar acceptul polonezilor de la Rakow pentru ca mijlocaşul de 25 de ani să ajungă la echipa lui Gigi Becali.

Finanţatorul roş-albaştrilor a ajuns la un acord cu jucătorul, pentru un împrumut până la finalul sezonului, dar şi cu opţiunea unui transfer definitiv în vară.

„Steaua (n.r. – FCSB) îl vrea, s-a pus de acord cu el. Aşteptăm un răspuns de la polonezi, nimic mai mult”, a spus Ioan Becali, pentru Antena Sport.

Jucătorul de 25 de ani doreşte să revină în Liga 1, chiar şi la rivala lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat în perioada 2018-2022. Mijlocaşul ofensiv a marcat două goluri pentru Rakow, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Constantin Budescu, încântat de posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB

Constantin Budescu este încântat de posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB. Mijlocașul Petrolului Ploiești a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului dinamovist.

„Magicianul” de pe „Ilie Oană” este convins că jucătorul de 25 de ani nu va avea probleme cu suporterii roș-albaștri, din cauza trecutului său dinamovist.

„Un jucător foarte bun, un jucător de echipă națională și zic eu că va face față la FCSB. (N.r. – Va avea probleme cu suporterii?) Nu cred. Ce, e primul care joacă? Au fost unii care au jucat la toate 3, Rapid, FCSB și Dinamo, deci nu cred că o să fie o problemă”, a spus Constantin Budescu, în cantonamentul din Antalya.

Reclamă

Deian Sorescu a jucat la Dinamo în perioada 2018-2022. Mijlocașul a marcat 29 de goluri în 134 de apariții pentru formația din „Ștefan cel Mare”.

Recomandări
  • Florin Prunea, anunț categoric după vestea că Deian Sorescu e aproape să semneze cu FCSB
  • „Nu poate fi numit dinamovist!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și