Închide meniul
Foto

A jucat 330 de minute în Liga 1, i-a dat golul FCSB-ului, iar acum a devenit fotomodel: „M-aș întoarce oricând în România!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2023, 12:28

A jucat 330 de minute în Liga 1, i-a dat golul FCSB-ului, iar acum a devenit fotomodel: „M-aș întoarce oricând în România!”

Thomas Juel-Nielsen a jucat 5 meciuri la Gaz Metan

Thomas Juel-Nielsen a jucat 5 meciuri la Gaz Metan / Colaj Instagram

Thomas Juel-Nielsen a jucat 330 de minute în Liga 1, i-a dat golul FCSB-ului, iar acum a devenit fotomodel. Fundașul danez, în vârstă de 32 de ani, a lăsat pe locul secund fotbalul, cel puțin pentru moment. Nielsen a început o carieră în modelling și se simte excelent. Totuși, fotbalistul își amintește cu nostalgie de perioada petrecută pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre meciurile pe care nu le va uita niciodată a fost împotriva FCSB-ului, în play-off-ul din sezonul 2019/2020. La vremea respectivă, Thomas Juel-Nielsen juca la Gaz Metan Mediaș, sub comanda lui Edi Iordănescu.

A jucat 330 de minute în Liga 1, i-a dat golul FCSB-ului, iar acum a devenit fotomodel

Fundașul nordic a fost introdus pe teren pe finalul partidei de pe Arena Națională, din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Au fost primele minute bifate de Nielsen în tricoul lui Gaz Metan. Iar mutarea lui Iordănescu s-a dovedit a fi inspirată.

Thomas Juel-Nielsen a marcat în prelungiri și i-a furat FCSB-ului victoria. Meciul de la București s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar ulterior roș-albaștrii au pierdut titlul în fața lui CFR Cluj.

După ce a fost erou pe Arena Națională, danezul a mai bifat 4 apariții pentru Gaz Metan, apoi a plecat de la echipă, în august 2020.

Reclamă

Fundașul de 32 de ani își aduce aminte cu plăcere de perioada petrecută în România, chiar dacă n-a prins foarte multe minute.

„Nu pot să uit acel gol cu FCSB, mai ales că rezultatul i-a șocat pe adversari. M-am simțit foarte bine în România, m-aș întoarce oricând. Românii mi s-au părut oameni de viață, deschiși și buni la suflet”, a spus Thomas Juel-Nielsen, pentru gsp.ro.

Thomas Juel-Nielsen și-ar dori să revină în Liga 1: „Sunt gata pentru teste!”

Nielsen este liber de contract de aproape 3 ani. El nu și-a mai găsit echipă după despărțirea de Gaz Metan și nici nu este disperat să înceapă o nouă aventură în fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Danezul s-a reprofilat către o carieră de fotomodel. Nielsen a urmat câteva cursuri, apoi a semnat cu o agenție de modelling din Copenhaga. Fostul jucător din Liga 1 a apărut deja în diverse campanii (VEZI GALERIA FOTO).

Thomas Juel-Nielsen este fericit cu noua sa carieră, dar nu exclude o posibilă revenire pe teren. El s-a antrenat la începutul acestui an cu o echipă din Kazahstan, dar în cele din urmă n-a semnat contractul. Nielsen spune că n-ar refuza o ofertă din Liga 1.

„Am și jucat câteva meciuri amicale în Antalya, în cantonament, cu o echipă, în 2023, sunt în formă, așa că nu se știe niciodată, poate mă voi întoarce în fotbal. Am fost în discuții cu kazahii, dar am sesizat diferențe culturale prea mari și am renunțat.

Sunt dispus să mă întorc și în România, sunt gata de teste! Îmi place și ceea ce fac în modelling, oricum mă antrenez zilnic, fiindcă orice voi face mai departe, trebuie să fiu în formă. Îmi place modellingul, dar fotbalul e ceea ce vreau să fac și mai departe, ceea ce fac cel mai bine”, a mai spus danezul.

CV Hvidovre, Akademiks, Sandevjord, Falkenberg, Aarhus, Maccabi Nethanya, Orange County și Sonderjyske sunt celelalte formații pentru care a mai jucat Thomas Juel-Nielsen, de-a lungul carierei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și