Închide meniul

Mihai Pintilii și-ar dori ca Gigi Becali să-l transfere definitiv pe Deian Sorescu la FCSB: „E un băiat senzațional!”

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2023, 8:45

Reclamă
Mihai Pintilii și-ar dori ca Gigi Becali să-l transfere definitiv pe Deian Sorescu la FCSB: „E un băiat senzațional!

Deian Sorescu a fost împrumutat de FCSB în iarnă

Deian Sorescu a fost împrumutat de FCSB în iarnă / Hepta

Mihai Pintilii și-ar dori ca Gigi Becali să-l transfere definitiv pe Deian Sorescu la FCSB. Fundașul de 25 de ani a fost adus sub formă de împrumut la vicecampioana României, în această iarnă. Pentru a-l păstra la FCSB și din sezonul viitor, Becali va fi nevoit să le achite suma de 850.000 de euro polonezilor de la Rakow. Pintilii, antrenorul „din umbră” al roș-albaștrilor, a recunoscut că i-ar plăcea enorm ca Sorescu să continue sub comanda sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii s-a declarat mulțumit de prestațiile lui Sorescu. Delegatul din acte al FCSB-ului spune că, dacă ar avea suma respectivă, ar plăti-o fără să stea pe gânduri. Fostul fotbalist de la Dinamo a adunat 10 apariții în tricoul FCSB-ului, în care a reușit să marcheze un gol.

Mihai Pintilii și-ar dori ca Gigi Becali să-l transfere definitiv pe Deian Sorescu la FCSB

Mihai Pintilii l-a lăudat la scenă deschisă pe Deian Sorescu. Fostul mijlocaș al vicecampioanei consideră că jucătorul de 25 de ani poate ajuta formația roș-albastră pe termen lung.

„În primul rând, eu nu am acei bani (n.r. – râde), 850.000 de euro. Nu ține de mine. Dacă ar fi după mine, l-aș lua mâine. Sunt mulțumit de el. Ar fi și culmea să-i zici ceva. Este un băiat senzațional”, a spus Mihai Pintilii, în podcastul Victory Extra.

Gigi Becali a declarat recent că va achita clauza de cumpărare definitivă a lui Deian Sorescu cu o singură condiție:

Reclamă

„Dacă o să fim în fața CFR-ului se termină campionatul, o să achităm clauza”, a spus finanțatorul FCSB-ului.

Ce salariu are Deian Sorescu la FCSB

Salariul lui Deian Sorescu la FCSB este unul important pentru Liga 1. Mai mult, Gigi Becali a plătit 50.000 de euro pentru împrumutul de la Rakow, până la finalul sezonului. Conform gsp.ro, jucătorul cotat la 1.5 milioane de euro va încasa lunar 16.500 de euro, până la finalul împrumutului de la gruparea poloneză.

În situația în care jucătorul va fi transferat definitiv, Gigi va plăti 850.000 de euro și îi va oferi un contract pe trei ani. Mai mult, și salariul lui va ajunge la 19.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Creșterea este una uriașă pentru jucătorul cu două goluri marcate în Polonia, în această campanie. La Dinamo, el câștiga 2500 de euro pe lună, având la vremea respectivă unul dintre cele mai mici salarii din ”haită”.

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă. Patronul de la FCSB a spus că „perla” sa nu va mai juca în primul 11.

Becali taie în carne vie după egalul cu Universitatea Craiova. Patronul de la FCSB a spus că Popescu va fi rezerva lui Florinel Coman în meciurile din play-off.

Jocul mă încurajează. În prima repriză cu Craiova a fost una mai slabă pentru că nici Olaru nu era în apele lui şi nici Coman, când a ieşit, a avut o mică problemă la nu ştiu ce muşchi. Dacă făceam echipa corect…Până acum trebuia să facem bani din jucători. Acum s-a terminat.

Vrem să facem bani din Liga Campionilor. Acum joacă cine trebuie să joace. Va juca Florinel Coman în stânga, că acolo e postul lui şi îl va înlocui dacă e nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular. Acum e altceva. L-am forţat, că îl vede Anglia, Franţa, Germania şi Italia pe Tavi. Dacă făceam echipa corect cu Cordea şi cu Coman, era alta situaţia. Gata, acum. Facem ce trebuie să facem”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și