Închide meniul

A murit Cătălin Agafiţei, fost jucător la Farul Constanţa! Mesajul clubului condus de Gică Hagi

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2023, 23:34

Reclamă
A murit Cătălin Agafiţei, fost jucător la Farul Constanţa! Mesajul clubului condus de Gică Hagi

A murit Cătălin Agafiţei, fost jucător la Farul Constanţa!

Cătălin Agafiţei / Facebook

A murit Cătălin Agafiţei, fost jucător la Farul Constanţa! Răpus de o boală incurabilă, Cătălin Agafiţei ar fi împlinit 47 de ani chiar în ziua de Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul condus de Gică Hagi a publicat un mesaj de rămas-bun pe contul de Facebook.

A murit Cătălin Agafiţei, fost jucător la Farul Constanţa! Mesajul clubului condus de Gică Hagi

Farul Constanta și Academia Hagi sunt alături, în aceste momente dificile, de familia fostului fotbalist și fost junior al Farului, Cătălin Agafiței. Fost profesor titular al Școlii nr.24 și director al Școlii nr.3 din Constanța, Cătălin Agafiței s-a implicat activ inclusiv în educația școlară a zeci de copii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Aga!”, a transmis clubul Farul Constanţa pe Facebook, după decesul lui Cătălin Agafiţei.

Cătălin Agafiţei a fost junior la Farul Constanţa, după care a evoluat, ca mijlocaş dreapta, iar apoi ca atacant, la mai multe echipe constănţene din eşaloanele doi şi trei, precum Midia Năvodari, Callatis Mangalia, Portul Constanţa, Oil Terminal sau CSO Ovidiu.

Vestea morţii lui Cătălin Agafiţei a fost primită cu multă tristeţe nu numai în lumea fotbalului de la noi. Cătălin Agafiţei a fost apreciat şi ca profesor de sport, iar colegii pe care i-a avut la şcoala nr. 24 din Constanţa au transmis un mesaj de condoleanţe.

Reclamă

„Cu mare durere, colectivul Școlii nr.24 Ion Jalea din Constanța anunță trecerea în neființă a colegului nostru, Cătălin Agafiței, plecat mult prea devreme dintre noi. Va rămâne veșnic în inimile noastre, ne vom aminti mereu de el, de zâmbetul lui, de pasiunea cu care își face meseria de dascăl, de căldura cu care își înconjura colegii și elevii. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost mesajul colegilor lui Cătălin Agafiţei de la şcoala nr.24 din Constanţa, potrivit cugetliber.ro.

Doliu în sportul românesc. Fostul jucător de rugby Ştefan Stan a murit la 35 de ani!

Federaţia Română de Rugby a anunţat, luna trecută, că fostul jucător Ştefan Stan a murit la vârsta de 35 de ani. În 2019 el suferise un accident rutier grav.

Reclamă 4 / 0/3

În urma gravului accident rutier în care a fost implicat, Ştefan Stan s-a ales cu o infecţie la coloană. Medicii avertizau că exista riscul ca infecţia să ajungă la coloană, caz în care viaţa fostului sportiv avea să fie pusă în pericol.

„Victimă a unui grav accident rutier în 31 august 2019, în urma căruia a suferit leziuni grave ale coloanei, fiind diagnosticat cu paraplegie, în ultimii patru ani Ștefan Stan s-a luptat pentru fiecare zi de viață cu tratamente, recuperare și noi intervenții chirugicale.

Fost component al loturilor naționale de juniori, U18, U19 și U20, Ștefan Stan a început rugby-ul la juniorii clubului RC Grivița, ca în ultimul an de juniorat să evolueze pentru echipa Liceului Aurel Vlaicu. La începutul senioratului a plecat în Germania, unde a jucat timp de trei ani la Stusta Munchen, după care a revenit în țară, pentru o scurtă perioadă, la Timișoara. S-a mutat în Spania pentru a evolua la Jaèn, ca apoi să se întoarcă la București unde a jucat timp de patru sezoane la Olimpia, după care, pentru perioade scurte de timp a jucat la Pantelimon și Dinamo.

Ștefan Stan și-a încheiat cariera de jucător la Sportul Studențesc, pentru care a jucat ultimul meci în luna mai 2018, în finala Diviziei A, chiar cu RC Grivița, echipa clubului care l-a format.

Stejarii s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru acesta și în ultimii doi ani au jucat purtând pe echipament, în meciurile oficiale, îndemnul „Donează pentru Ștefan Stan”.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis pe site-ul Federaţiei Române de Rugby.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și