Închide meniul

Doliu în sportul românesc. Fostul jucător de rugby Ştefan Stan a murit la 35 de ani!

Publicat: 18 august 2023, 15:36

Reclamă
Doliu în sportul românesc. Fostul jucător de rugby Ştefan Stan a murit la 35 de ani!

Fostul jucător de rugby Ştefan Stan a murit la 35 de ani!

Ştefan Stan, înainte de accidentul rutier grav în care a fost implicat / Facebook

Federaţia Română de Rugby a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, că fostul jucător Ştefan Stan a murit la vârsta de 35 de ani. În 2019 el suferise un accident rutier grav.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma gravului accident rutier în care a fost implicat, Ştefan Stan s-a ales cu o infecţie la coloană. Medicii avertizau că exista riscul ca infecţia să ajungă la coloană, caz în care viaţa fostului sportiv avea să fie pusă în pericol.

Fostul jucător de rugby Ştefan Stan a murit la 35 de ani!

„Victimă a unui grav accident rutier în 31 august 2019, în urma căruia a suferit leziuni grave ale coloanei, fiind diagnosticat cu paraplegie, în ultimii patru ani Ștefan Stan s-a luptat pentru fiecare zi de viață cu tratamente, recuperare și noi intervenții chirugicale.

Fost component al loturilor naționale de juniori, U18, U19 și U20, Ștefan Stan a început rugby-ul la juniorii clubului RC Grivița, ca în ultimul an de juniorat să evolueze pentru echipa Liceului Aurel Vlaicu. La începutul senioratului a plecat în Germania, unde a jucat timp de trei ani la Stusta Munchen, după care a revenit în țară, pentru o scurtă perioadă, la Timișoara. S-a mutat în Spania pentru a evolua la Jaèn, ca apoi să se întoarcă la București unde a jucat timp de patru sezoane la Olimpia, după care, pentru perioade scurte de timp a jucat la Pantelimon și Dinamo.

Ștefan Stan și-a încheiat cariera de jucător la Sportul Studențesc, pentru care a jucat ultimul meci în luna mai 2018, în finala Diviziei A, chiar cu RC Grivița, echipa clubului care l-a format.

Reclamă

Stejarii s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru acesta și în ultimii doi ani au jucat purtând pe echipament, în meciurile oficiale, îndemnul „Donează pentru Ștefan Stan”.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis pe site-ul Federaţiei Române de Rugby.

Florin Bejinaru, ultimul antrenor al echipei Pandurii, a murit la 54 de ani

Luna trecută, sportul românesc a fost din nou în doliu. A murit atunci Florin Bejinaru, la vârsta de 54 de ani. Era fost jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu şi ultimul antrenor al pandurilor.

Reclamă 4 / 0/3

La începutul lunii februarie a acestui an, Florin Bejinaru era numit antrenor principal al echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2. Nu şi-a mai putut continua însă activitatea din momentul în care a aflat că este bolnav grav.

Azi a încetat să mai bată inima celui care a fost soţ şi tată, Bejinaru Florin Constantin după o grea şi lungă suferinţă. Drum lin către îngeri!”, a anunţat familia, potrivit pandurul.ro.

S-a stins din viață fostul jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu și ultimul antrenor al pandurilor, Florin Bejinaru! Condoleanțe familiei îndurerate din partea celor care l-au cunoscut și apreciat!”, a scris clubul Pandurii Târgu Jiu, pe contul de Facebook.
După ce a renunţat la fotbal, Bejinaru a avut mai multe funcţii la clubul Pandurii Târgu Jiu, de antrenor secund, director tehnic sau director al Centrului de Copii şi Juniori. Ultima dată a fost antrenorul principal al echipei emblemă a oraşului Târgu Jiu şi a judeţului Gorj, în Liga a 4-a, până când s-a dictat falimentul acesteia, în octombrie 2022, relata news.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și