Închide meniul

A murit Nicolae Bara! Fostul patron de la UTA Arad avea 67 de ani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2023, 21:41

A murit Nicolae Bara! Fostul patron de la UTA Arad avea 67 de ani

Nicolae Bara s-a stins din viață, la 67 de ani

Nicolae Bara s-a stins din viață, la 67 de ani

A murit Nicolae Bara! Fostul patron de la UTA Arad avea 67 de ani și locuia de ceva vreme în Austria, la Viena. El a investit la clubul arădean în perioada 2006-2008. Ca om de afaceri, Bara a fost acționar principal al grupului Frigotehnica. Nicolae Bara declarase recent că și-ar dori să revină la echipa sa de suflet, UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Bara s-a stins din viață pe 20 martie, la vârsta de 67 de ani, la domiciliul său din Viena.

A murit Nicolae Bara! Fostul patron de la UTA Arad avea 67 de ani

El a fost investitor la UTA Arad între 2006 și 2008, perioadă în care a ajutat financiar clubul cu aproximativ 6 milioane de euro.

După ce a vândut firma Frigotehnica, Nicolae Bara s-a mutat în Viena.

În momentul în care a plecat de la cârma celor de la UTA Arad, în urmă cu 15 ani, Nicolae Bara a cedat drepturile federative ale echipei (siglă, nume și culori) asociației Suporter Club UTA. Entitatea respectivă are drept scop promovarea și protejarea simbolurilor echipei din Arad.

Reclamă

Nicolae Bara voia să revină la UTA Arad

În februarie 2023, Bara dezvăluia că se gândește serios să revină la UTA Arad, pentru a fi „liantul” între actualii investitori.

„Am avut o discuție onestă, mi s-a confirmat că situația financiară e stabilă. Pot fi eu liantul”, a spus Nicolae Bara, pentru gsp.ro.

Nicolae Bara a avut o scurtă aventură și în politică. Omul de afaceri a fost membru în Parlamentul României, în legislatura 2004-2008.

Reclamă 4 / 0/3

„Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun, de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună! Drum lin spre eternitate, prieten bun”, a fost mesajul transmis de Traian Constantin Igaș, fostul partener de afaceri al lui Nicolae Bara.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și