Închide meniul

„A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid

Alex Ioniță Publicat: 10 mai 2024, 17:33

Reclamă
„A tot purtat negocieri Anunț „bombă al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid

Anunț "bombă" al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid

Dan Șucu / Hepta

Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid. Jurnaliștii din Scoția au aflat despre negocierile pe care acționarul majoritar din Giulești la poartă și au transmis un mesaj surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Rapid este antrenată de Bogdan Lobonț, însă Dan Șucu dorește să aducă un nou tehnician pe banca echipei, în sezonul viitor.

Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid

Astfel, Șucu a purtat inițial discuții cu Mircea Lucescu însă acum încearcă și varianta aducerii unui antrenor străin la echipă.

Chiar dacă s-a vorbit despre un posibil interes pentru Martin O’Neill, un antrenor important în fotbalul european, presa din Scoția a dezvăluit acum că Dan Șucu a purtat discuții cu Neil Lennon, o legendă a clubului Celtic.

”Legenda lui Celtic poartă discuții pentru postul de antrenor de la Rapid”, au titrat jurnaliștii scoțieni.

Reclamă

”Lennon a fost pe punctul de a se înțelege cu naționala Republicii Irlandei, dar și cu Aberdeen, însă în cele din urmă alți candidați au preluat echipele respective. Acum antrenorul de 52 de ani a purtat discuții cu conducerea Rapidului.

Inițial, Martin O’Neill a fost candidat pentru postul de antrenor de la Rapid, dar acum înțelegem că Lennon e cel care a tot purtat negocieri cu echipa din București”, a fost mesajul transmis de jurnaliștii de la footballscotland.co.uk.

Neil Lennon are un CV important în fotbalul european. Acesta a reușit să cucerească 5 titluri, 4 Cupe ale Scoției și o Cupă a Ligii cu Celtic. În cariera sa le-a pregătit pe: Celtic, Bolton, Hibernian și Omonia Nicosia. Alături de formația din Cipru a reușit să câștige o cupă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Lennon a avut și o carieră de fotbalist cel puțin interesantă. A fost format la juniorii lui Manchester City, iar apoi a plecat la Crewe Alexandra, în anul 1990.

A urmat apoi o experiență de 4 ani la Leicester, iar, în anul 2000 a fost cumpărat de Celtic în schimbul sumei de 8,63 milioane de euro.

A jucat 7 ani pentru formația din Scoția, iar apoi a mai fost legitimat la Nottingham Forest și Wycombe, echipă de la care s-a retras în anul 2008.

Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu, pentru a prelua Rapid

Dănuţ Lupu a oferit declaraţii, după anunţul lui Marius Şumudică. Acesta a transmis că declaraţiile făcute de „Şumi” de-a lungul timpului, despre Rapid, au contat pentru Dan Şucu. De asemenea, fostul internaţional a mai subliniat că acţionarul majoritar al giuleştenilor nu îşi doreşte o persoană influentă în club.

„Cred că nu a vrut să fie antrenorul Rapidului! Dacă şi-ar fi dorit, nu ar fi făcut declaraţiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Toţi se uită în urmă cu un an, doi. Şumi a greşit de-a lungul timpului.

Dacă voia să vină gratis, venea. În momentul în care îţi doreşti, faci prostii. A făcut unele greşeli. Dacă nu era Şucu patron, azi era antrenorul Rapidului. Lui Şucu nu prea îi plac antrenorii cu influenţe mari în club”, a declarat Dănuţ Lupu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei Vezi toate știrile
Citește și