Închide meniul

„Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu

Viviana Moraru Publicat: 10 mai 2024, 11:10

Reclamă
„Nu a vrut să fie antrenor la Rapid! Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu

Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Dănuţ Lupu a lansat o variantă şoc, după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu, pentru a o prelua pe Rapid. Fostul internaţional consideră că antrenorul nu şi-a dorit cu adevărat să îi antreneze pe giuleşteni. Acesta a mai transmis şi faptul că în cazul în care clubul nu era condus de Dan Şucu, „Şumi” era deja antrenorul giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a anunţat că nu va mai prelua Rapidul, după ce a negociat cu Dan Şucu. „Şumi” a transmis că giuleştenii vor fi pregătiţi de un antrenor străin.

Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu, pentru a prelua Rapid

Dănuţ Lupu a oferit declaraţii, după anunţul lui Marius Şumudică. Acesta a transmis că declaraţiile făcute de „Şumi” de-a lungul timpului, despre Rapid, au contat pentru Dan Şucu. De asemenea, fostul internaţional a mai subliniat că acţionarul majoritar al giuleştenilor nu îşi doreşte o persoană influentă în club.

Totodată, Dănuţ Lupu a mai transmis că Marius Şumudică era de mult antrenor la Rapid, dacă clubul nu era patronat de Dan Şucu.

„Cred că nu a vrut să fie antrenorul Rapidului! Dacă şi-ar fi dorit, nu ar fi făcut declaraţiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Toţi se uită în urmă cu un an, doi. Şumi a greşit de-a lungul timpului.

Reclamă

Dacă voia să vină gratis, venea. În momentul în care îţi doreşti, faci prostii. A făcut unele greşeli. Dacă nu era Şucu patron, azi era antrenorul Rapidului. Lui Şucu nu prea îi plac antrenorii cu influenţe mari în club”, a declarat Dănuţ Lupu, conform fanatik.ro.

Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid

Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid. Formaţia din Giuleşti este în continuare în căutarea unui antrenor, după despărţirea de Cristiano Bergodi.

Chiar dacă Şumudică este rapidist convins, Mihai Stoica este convins că decizia lui Şucu are legătură cu conflictele pe care antrenorul de 53 de ani le-a avut cu oamenii din conducerea Rapidului:

Reclamă 4 / 0/3

„La Şumudică discutăm despre un rapidist 100%, care a câştigat cu Astra campionatul în România. Nu a câştigat cu o echipă care pornea favorită la câştigarea titlului. A făcut o performanţă incredibilă la momentul ăla. El a avut rezultate la multe echipe. Poate nu a avut o constanţă extraordinară.

A fost o perioadă în care era singurul antrenor străin din Turcia. Tot aveai nevoie de un ’magic baghet’ şi mă aşteptam să fie numit. Probabil că au contat conflictele pe care le-a avut în decursul timpului cu oamenii din conducerea Rapidului”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și