Închide meniul

A venit replica șefului Școlii de Antrenori, după ce Mihai Stoica a anunțat „cutremurul” în fotbalul românesc: „Prima greșeală e a lor!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 ianuarie 2023, 11:48

A venit replica șefului Școlii de Antrenori, după ce Mihai Stoica a anunțat „cutremurul în fotbalul românesc: „Prima greșeală e a lor!

Verdictul lui Mihai Stoica, după FCSB - PAOK 1-1

Mihai Stoica, la finalul unui meci de pe Arena Naţională / Hepta

A venit replica șefului Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, după ce Mihai Stoica a anunțat „cutremurul” în fotbalul românesc. Managerul general de la FCSB a amenințat că va dezvălui numele unui tehnician cunoscut care nu deține carnet de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, Lucian Burchel a rupt tăcerea și a explicat cine va fi găsit vinovat în cazul scenariului expus de MM.

A venit replica șefului Școlii de Antrenori, după ce Mihai Stoica a anunțat „cutremurul” în fotbalul românesc

Directorul Școlii de Antrenori a anunțat că cluburile care angajează antrenori fără licență vor răspunde în fața autorităților din fotbalul românesc.

Lucian Burchel spune că a preluat funcția actuală în 2020 și că nu știe despre ce antrenor vorbește Mihai Stoica.

„Nu știu ce vorbește Mihai Stoica. Dacă există un antrenor în România și nu are calificarea necesară, prima greșeală este a clubului care îl angajează. Are contract, iar dacă el spune lucrul ăsta, înseamnă că clubul nu respectă legislația în vigoare.

Reclamă

Trebuie să vorbim pe nume. Ce vreți să comentez eu dacă nu știu despre ce e vorba? Întrucât la FRF există contracte de muncă și de activitate sportivă pe care le considerăm legale și de bună credință, nu putem ști asta până în momentul în care se va decide altceva.

Trebuie să cerem și documentele antrenorilor. În România, legislația e clară și trebuie respectată”, a spus Lucian Burchel, pentru sport.ro.

Scandalul dintre Lucian Burchel și FCSB a pornit după ce directorul Școlii Federale de Antrenori a comentat situația de la vicecampioana României. Echipa lui Gigi Becali a plecat în cantonamentul din Antalya fără antrenorul principal Leo Strizu.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, formația roș-albastră este condusă de Mihai Pintilii, care în acte are funcția de delegat. Fostul mijlocaș nu deține licență PRO, motiv pentru care regulamentul nu îi permite să dea indicații în timpul meciurilor.

Mihai Stoica a dezvăluit că deține o informație care poate „zgudui fotbalul românesc”

Mihai Stoica susține că deține o informație care poate „zgudui fotbalul românesc”. MM Stoica afirmă că cunoaște un personaj important care nici măcar nu deține carnet de antrenor.

Ştiu eu de cineva care nu are carnet de antrenor. O să păstrez pentru când mă întâlnesc pe calea undelor cu domnul Burchel. Am şi eu un as în mânecă. O să vedem la momentul oportun. Eu oricum o ţin pentru mine. Aştep să văd ce mişcare face şeful antrenorilor.

M-am interesat dacă Burchel are CV de antrenor şi nu are. M-am interesat. Mă interesez şi eu. În regulament scrie că noi la meciuri trebuie să avem un antrenor cu licenţa PRO. Noi avem.

O să acuz şi eu la rândul meu. Tu îţi imaginezi ce inepţie a putut să debiteze acest Burchel? Să spună că sunt jucătorii în pericol. Că dacă nu e antrenamentul structurat cum trebuie cumva. Cum să spui că pot muri jucătorii?

Avem medic. Au fost echipe la Liga 1 care au mers fără medic, asta cum mai e? Burchel nu avea habar. Nu ştia despre ce e vorba. Îi place la televizor. Mă aştept să îl văd şi pe la Disney. Spune doar că studiază regulamentul… Păi, studiază, bă, regulamentul, şeful antrenorilor… nu veni să ne explici. Cum să ne spună cine conduce antrenamentul. O să conducă antrenamentul cine considerăm noi. Ăia care au făcut 6 victorii din 7 meciuri.

Nu e ca la Rapid. Eu ştiu că Mihai Iosif nu avea anul trecut carnet de antrenori când au plecat în cantonament. Asta nu e nimic. În momentul în care o devualez, va fi cutremur. Cutremur. Batem 77. Prea vorbesc unii mult şi nu au habar. Nu spun. Îl aştept pe Burchel. Nu are habar. Vorbeşte de dragul de a vorbi. Să îmi dea 10 nume din 200 si vom alege acolo”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Mihăiță Pleșan, replică savuroasă după amenințarea lui Mihai Stoica

Un fost jucător de la FCSB a oferit o replică savuroasă după amenințarea lui Mihai Stoica. Mihăiță Pleșan nu s-a putut abține și i-a răspuns managerului general al roș-albaștrilor, care a făcut o declarație uluitoare.

MM a anunțat că va avea loc un „cutremur” mai puternic decât cel din ’77 după ce va dezvălui numele unui antrenor cunoscut din România care nu deține licență.

„Va fi cutremur, batem ’77! Ştiu eu de cineva care nu are carnet de antrenor!”, a spus Mihai Stoica, în această săptămână.

Declarația lui Burchel l-a iritat pe Mihai Stoica, care a trecut la amenințări. Mihăiță Pleșan nu se simte vizat de anunțul oficialului de la FCSB.

Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor, din perioada 2007-2010, a postat un mesaj în mediul online în care îl anunță pe MM că el deține carnet de antrenor, iar din acest motiv nu se află în pericol.

Mai mult, Pleșan a postat și o imagine cu carnetul respectiv. Postarea fostului jucător a adunat peste 300 de aprecieri.

„Pentru că urmează zilele acestea un cutremur mai mare decât cel din ‘77, după cum spune Meme, eu stau liniștit: am carnet de antrenor!”, a scris Mihăiță Pleșan, pe contul de Facebook.

Mihăiță Pleșan a postat un mesaj savuros

Recomandări
  • A venit replica șefului Școlii de Antrenori, după ce Mihai Stoica a anunțat „cutremurul” în fotbalul românesc:
  • „Prima greșeală e a lor!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și