Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat bomba care va zgudui fotbalul românesc: „Va fi cutremur! Batem ’77!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 ianuarie 2023, 22:51

Reclamă
Mihai Stoica a anunțat bomba care va zgudui fotbalul românesc: „Va fi cutremur! Batem 77!

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica susține că deține o informație care poate „zgudui fotbalul românesc”. MM Stoica afirmă că cunoaște un personaj important care nici măcar nu deține carnet de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştiu eu de cineva care nu are carnet de antrenor. O să păstrez pentru când mă întâlnesc pe calea undelor cu domnul Burchel. Am şi eu un as în mânecă. O să vedem la momentul oportun. Eu oricum o ţin pentru mine. Aştep să văd ce mişcare face şeful antrenorilor.

Mihai Stoica deține o informație care poate „zgudui fotbalul românesc”

M-am interesat dacă Burchel are CV de antrenor şi nu are. M-am interesat. Mă interesez şi eu. În regulament scrie că noi la meciuri trebuie să avem un antrenor cu licenţa PRO. Noi avem.

O să acuz şi eu la rândul meu. Tu îţi imaginezi ce inepţie a putut să debiteze acest Burchel? Să spună că sunt jucătorii în pericol. Că dacă nu e antrenamentul structurat cum trebuie cumva. Cum să spui că pot muri jucătorii?

Avem medic. Au fost echipe la Liga 1 care au mers fără medic, asta cum mai e? Burchel nu avea habar. Nu ştia despre ce e vorba. Îi place la televizor. Mă aştept să îl văd şi pe la Disney. Spune doar că studiază regulamentul… Păi, studiază, bă, regulamentul, şeful antrenorilor… nu veni să ne explici. Cum să ne spună cine conduce antrenamentul. O să conducă antrenamentul cine considerăm noi. Ăia care au făcut 6 victorii din 7 meciuri.

Reclamă

Nu e ca la Rapid. Eu ştiu că Mihai Iosif nu avea anul trecut carnet de antrenori când au plecat în cantonament. Asta nu e nimic. În momentul în care o devualez, va fi cutremur. Cutremur. Batem 77. Prea vorbesc unii mult şi nu au habar. Nu spun. Îl aştept pe Burchel. Nu are habar. Vorbeşte de dragul de a vorbi. Să îmi dea 10 nume din 200 si vom alege acolo”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel

Managerul general de la FCSB şi-a ieşit din minţi şi a răbufnit la adresa preşedintelui FRF. Vizat a fost şi şeful Şcolii de Antrenori, care a anunţat că va face o anchetă pentru a afla de ce roş-albaştrii au plecat fără Leo Strizu în cantonament.

„E bine că a aflat și Burchel că deținătorul licenței PRO nu a fost anul trecut în cantonamentul Rapidului. Aaa, nu a fost mandatat? Doamne… Mă scuzați… Am frisoane când aud asta.

Reclamă 4 / 0/3

Ce club a condus Burleanu ca să fie președintele Federației? Ce club a antrenat Burchel de e șeful Școlii de Antrenori? Ce studii are Vochin de e una dintre cele mai importante persoane din FRF? Ce studii am eu care sunt președinte de 30 de ani? Eu am făcut Institutul Politehnic. E drept, am luat note mari…

Noi respectăm regulamentele cu o strictețe demne de o cauză mai bună. Vom avea licență PRO pe bancă, indicațiile vor fi date de cineva cu licență PRO. Și nu doar atât, vom avea unul care a terminat «prestigioasa școală de antrenori din România». Să fim serioși…

Sunt 200 de antrenori cu licență PRO, dar nu găsim… Să-mi spună Burchel, că e cel mai bun antrenor, că d-asta e șeful Școlii de Antrenori, «Ia-l pe astă și veți avea rezultate». Hai să fim serioși”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Adevăratul motiv pentru care Leo Strizu a fost lăsat acasă

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya, pe 4 ianuarie, fără antrenorul principal din acte, deținătorul de licentă PRO, Leo Strizu. Din informațiile AntenaSport, decizia roș-albaștrilor de a-l lăsa acasă pe Strizu are legătură cu încercările lui Gigi Becali de a scăpa din lot de fotbaliștii care l-au nemulțumit.

Pe lângă Leo Strizu, FCSB a mers în Turcia și fără mai mulți jucători, de care Gigi Becali își dorește să scape. Conform FRF, fotbaliștii pot reclama clubul dacă nu beneficiază de pregătire adecvată, ceea ce implică și îndrumare din partea unui antrenor cu licență PRO.

Ca să se asigure că jucătorii nu iau măsuri disciplinare împotriva FCSB, Gigi Becali l-a lăsat pe Leo Strizu acasă, să se ocupe de cei „exilați”.

Cluburile au obligația să folosească un management coerent, modern și eficient, bazat pe metode științifice și pe cooperarea permanentă cu jucătorii”, se arată în articolul 6 din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal.

Reclamă

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter, Radu Boboc și Bogdan Rusu, însă plecările lor nu erau finalizate în momentul când roș-albaștrii au plecat în cantonament. De asemenea, Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați. Rachid Bouhenna e pe „lista neagră”, dar încă a rămas.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și