Închide meniul

A venit vestea pe care FCSB şi Dinamo abia o aşteptau! Ce se întâmplă cu Arena Naţională

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2024, 18:52

Reclamă
A venit vestea pe care FCSB şi Dinamo abia o aşteptau! Ce se întâmplă cu Arena Naţională

A venit vestea pe care FCSB şi Dinamo abia o aşteptau!

Dinamo - FCSB, pe Arena Naţională / AS.ro

A venit vestea pe care FCSB şi Dinamo abia o aşteptau! Au început lucrările la Arena Naţională, iar în curând stadionul va putea găzdui meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost nevoită să joace derby-ul cu Universitatea Craiova pe stadionul Arcul de Triumf. Administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, recunoştea că Dinamo ar fi vrut să joace partida cu Universitatea Craiova pe Arena Naţională.

A venit vestea pe care FCSB şi Dinamo abia o aşteptau! Ce se întâmplă cu Arena Naţională

Potrivit sportpesurse.ro, lucrările de decopertare a gazonului vechi de pe Arena Naţională au început. Gazonul se afla într-o stare proastă după concertele care au avut loc pe cel mai mare stadion al ţării.

Cel mai recent concert care a avut loc pe Arena Naţională a fost cel al lui Ed Sheeran. Anterior, au cântat cei de la Coldplay pe Arena Naţională.

Partida cu Universitatea Craiova ar fi meritat o audiență mai mare, însă asta este situația când pe Arena Națională cântă cineva. Dacă am fi jucat pe un stadion mai mare, ar fi fost o atmosferă mai frumoasă. Cred că ar fi venit 25.000 oameni, există un interes destul de mare și din partea Craiovei, care este și cea mai în formă echipă”, declara administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu.

Reclamă
Reclamă

Suma uriaşă pe care o plăteşte FCSB pentru a juca în Ghencea

Mihai Stoica dezvăluia suma uriaşă pe care o plăteşte FCSB pentru a juca în Ghencea. 100.000 de euro a costat-o pe FCSB meciul tur cu Maccabi Tel Aviv, din Ghencea.

Atmosfera a fost una extraordinară cu Maccabi Tel Aviv. Tribuna a doua este foarte bună și pe Arena Națională. Când pleacă semnalul din Peluza Nord, e preluat și de tribuna a doua.

Când ai cam 13.000 oameni, e deja mult, o galerie atât de mare. Un meci în Ghencea costă aproape 100.000 euro. Pe Arena Națională costă mai puțin, cu vreo 12-13.000 euro. Arena va fi închisă până pe 15 septembrie, însă se fac eforturi să putem reveni mai repede acolo. Din ultimele informații pe care le am eu, aceasta este data”, declara Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă

Gigi Becali nu dorea să comenteze cât îl costă ca echipa lui să joace pe Ghencea, după meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. „(n.r: Înţeleg că aţi plătit mai mult pe Ghencea decât acum un an) Nu ştiu astea. Dacă fac profit, mă mai interesează că mai dau 10.000 în plus? Sunt aşa de bucuros, că nu îmi mai arde să discut de chestii din astea, de 10 mii, de 17 mii”, spunea Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:42

VideoCharles Leclerc şi Carlos Sainz, primiţi ca nişte eroi la Monza! Ce au făcut cei doi înaintea Marelui Premiu al Italiei

21:40

LIVE TEXTFCSB – LASK Linz 0-0. Emoţii pentru roş-albaştri. Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League

21:25

Reacţia lui Ioan Ovidiu Sabău după ce U Cluj a suferit o înfrângere ruşinoasă şi a fost eliminată din Cupa României!

21:10

LIVE TEXTPafos – CFR Cluj 3-0! Dezastru pentru ardeleni în meciul care decidea calificarea în grupele Conference League

20:45

VideoBelodedici, convins că zidul galben de la EURO 2024 va impresiona şi în America dacă România va ajunge la World Cup!

20:43

Gigi Becali nu a ascultat de nimeni! Jucătorul impus în primul 11 în FCSB – LASK Linz. Dezastru pentru Vlad Chiricheş

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și