Închide meniul
Foto

Abia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 20 aprilie 2024, 21:30

Reclamă
Abia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor

Abia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a "rupt" din nou în FCSB - Rapid

Accidentarea lui Vlad Chiricheș / Captură Orange Sport

Ghinion uriaș pentru Vlad Chiricheș! Abia revenit din accidentare, jucătorul roș-albaștrilor s-a „rupt” din nou în FCSB – Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheș a fost trimis din primul minut pe teren de către Gigi Becali, însă acesta s-a lovit de un nou ghinion uriaș.

Abia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt” din nou în FCSB – Rapid

În prima repriză a duelului de pe Arena Națională, Vlad Chiricheș s-a ciocnit puternic cu Albion Rrahmani. Fundașul de la FCSB a căzut cu mâna sub corp și a continuat, inițial partida.

Aflat în mare durere, Chiricheș a mai fost „consultat” de staff-ul medical al liderului din Liga 1 la prima oprire a jocului. În cele din urmă însă, acesta a fost înlocuit, în minutul 42, cu Joyskim Dawa.

VEZI IMAGINI CU ACCIDENTAREA LUI CHIRICHEȘ ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Reclamă

La ieșirea de pe teren, Chiricheș a părut foarte supărat, având în vedere că și-a lăsat echipa „la greu”, la scorul de 1-2.

Echipele de start pentru meciul din etapa a 5-a a playoff-ului Ligii 1:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – Panțîru, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, M. Toma, Al. Băluță, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Rezerve: Drăghia – Onea, I. Cristea, Dr. Grigore, Bădescu, Emmers, El Sawy, Funsho, Cîrjan, Papeau, Burmaz, Cepoi

Darius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid

Darius Olaru şi Florinel Coman au avut o bucurie nebună în startul derby-ului FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Au declanşat sărbătoarea imediat după startul meciului care a fost sold-out.

Olaru a marcat după 10 minute. A profitat de o eroare a lui Hromada şi a şutat la colţul scurt. Aioani nu a putut interveni şi roş-albaştrii au trecut în avantaj.

Imediat după gol, Olaru a alergat pe teren şi a urlat de bucurie. Au fost imagini de senzaţie şi cu Florinel Coman, care a sărbătorit golul marcat de căpitanul FCSB-ului într-un mod inedit. A strâns pumnii şi a mimat că bate la tobă.

S-a făcut imediat şi hora bucuriei pe teren, în uralele celor peste 40.000 de fani din tribună, care au şi pregătit o scenografie spectaculoasă la începutul derby-ului.

Reclamă

Pentru Darius Olaru a fost cel de-al 15-lea gol stagional. Mijlocaşul liderului a reuşit şi trei pase decisive în această ediţie a Ligii 1.

Înainte de startul meciului, FCSB avea 16 puncte avans faţă de Rapid. Giuleştenii au pierdut toate cele patru meciuri din play-off.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și